M mavitutkusu Hectopat Katılım 3 Mart 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2015 #1 Bu kartı almayı düşünüyorum, marka hakkında fikri düşünceleri olan var mı? Artifacts sorunu var mıdır bu kartlarda? OC yapılmamış fabrika çıkışı olarak. www.vatanbilgisayar.com: XFX R9 280X Double Dissipation Edition GDDR5 3GB 384Bit DX11.2 AMD Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Bu kartı almayı düşünüyorum, marka hakkında fikri düşünceleri olan var mı? Artifacts sorunu var mıdır bu kartlarda? OC yapılmamış fabrika çıkışı olarak. www.vatanbilgisayar.com: XFX R9 280X Double Dissipation Edition GDDR5 3GB 384Bit DX11.2 AMD Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Jacobs2544 Hectopat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2015 #2 Bence bilinen markalardan alın.
mali87 Hectopat Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 477 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimyager 24 Mart 2015 #3 Silinen üye dedi: Bence bilinen markalardan alın. Genişletmek için tıkla... XFX bilinmeyen marka mı ? Eksi köklü sağlam bir markadır XFX. Türkiye'de görmüyorduk orası ayrı .
Silinen üye dedi: Bence bilinen markalardan alın. Genişletmek için tıkla... XFX bilinmeyen marka mı ? Eksi köklü sağlam bir markadır XFX. Türkiye'de görmüyorduk orası ayrı .
Jacobs2544 Hectopat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2015 #4 mali87 dedi: XFX bilinmeyen marka mı ? Eksi köklü sağlam bir markadır XFX. Türkiye'de görmüyorduk orası ayrı . Genişletmek için tıkla... Bilinen derken Asus, MSI ve Gigabyte demek istedim.
mali87 dedi: XFX bilinmeyen marka mı ? Eksi köklü sağlam bir markadır XFX. Türkiye'de görmüyorduk orası ayrı . Genişletmek için tıkla... Bilinen derken Asus, MSI ve Gigabyte demek istedim.