XFX R9 280X Ekran Kartı Tek Fanı Dönüyor

Spawrain

Megapat
Daha fazla  
XFX R9 280X ekran kartımı tek fanla kullanıyorum, diğer fanı dönmüyor. Bugün ekran kartımı söktüm biraz temizledim. Çalışmayan fanı çevirdim, dönmüyor. Çalışan fan ona göre daha çok dönüyor. Çalışmayan fanı tamir edebilir miyim? Yeni fan almam mı gerekiyor, yardım ederseniz sevirim : )

Son düzenleyen: Moderatör:
Değiştirilebilir bir fan değil tamire götürmen lazım. Sapphire gibi markalar tak çıkar fana sahip Sapphire marka ekran kartın olsaydı fan tedarik edebilirdin.

Değiştirilebilir bir fan değil tamire götürmen lazım. Sapphire gibi markalar tak çıkar fana sahip Sapphire marka ekran kartın olsaydı fan tedarik edebilirdin.
Bu ve bu videolarda adamlar fanı çıkartıyor. Ben fanı çıkartmaya çalıştım kırmak istemediğimden dolayı fazla zorlamadım. Çıkartılmadığına emin misiniz?

Bu ve bu videolarda adamlar fanı çıkartıyor. Ben fanı çıkartmaya çalıştım kırmak istemediğimden dolayı fazla zorlamadım. Çıkartılmadığına emin misiniz?
Ben farklı modele bakmışım kusura bakma eve gittiğim zaman detaylı bakıp sana söylerim konuyu takibe aldım.

Uygun fan bulunduğunda tüm ekran kartı modellerinin fanlarını değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum Turbo hariç.

Uygun fan bulunduğunda tüm ekran kartı modellerinin fanlarını değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum Turbo hariç.
Ben ekran kartımın fanını çıkartamadım kırmaktan korkuyorum çıkartmak için bir yöntem var mı?

Bu fan Kesin uyar değil mi? Daha önce amazondan alışveriş yapmadım. Kaç günde elime ulaşır? Son olarak anakartın ön tarafında fanın altındaki vidalar çok küçük ve arka tarafındaki vidalar ön taraftakinden biraz büyük yıldız tornavidayla açamıyorum. Hangi tornavidayla açmak gerekiyor?

1. Bu fan zaten xfx in ama marka yazmamışlar.
2. Ne kadar sürede gelir bilmiyorum ama 1 ay diye söyleyenler var.
3. O tarz işler için ince tornavida mevcut saatçiler satarsa alabilirsin.
Alternatif olarak buradan alabilirsin:
Tahmini Teslimat Zamanı RX yazdığına bakma r9 serisi için de uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…