Elektronik XFX Radeon RX 6700XT 8.299,21 TL

Yok usta, hatta şöyle yapmamız lazım, 1660Ti alıyoruz bir tane, 640x480 çözünürlükte low ayarlarda oynatıyoruz, sonra FPS değerlerine bakıyoruz ve diyoruz ki 6700XT'nin 2K-High değerlerinden fazla. Demek ki 1660Ti ile 6700XT rakiptir diyoruz. Sen donanım hakkında baya bilgili bir arkadaşsın, istirham ediyorum bir ara upscale teknolojilerinin sadece DLSS'den ibaret olmadığını da öğren, FSR diye bir şey var, açıyorsun FPS artırıyor o da.

2. El ürünler 6000 aşağısına 6700xt bulamadım yaşadığım şehirde doğru düzgün. 8200 veririm en azından içim rahat eder moduna geçmeye başladım ufak ufak. Sizce de öyle yapmalı mıyım?

Para varsa güzel bir kart. 2K'da üzmez. 1080P'de ise uzun bir süre götürür.

Hazır 6700 ve 6650xt'nin rakibidir 3060TI 6700xt ye hâlâ neden 3060'ın rakibi diye ısrar ediyorsunuz yt elinizin altında bir sürü karşılaştırma videosu var.

Bu video bir de daha 6700XT'nin driver optimizasyonları ve Wine'dan faydalanmamış hali. Eleman bu kartı 3060 12 GB ile bir tutup bir de ciddiye alınmayı bekliyor, komedi gerçekten.
O videolar yalan zaten itimat etmeye gerek yok LTT, GN, HU gibi yerler varken böyle videoları izleyip bir de bunu argüman diye sunan adam User Benchmark'a da inanır.

Ya da 5 kuruş eklemeyip 3070'den iyi performans alan 6700 XT ile devam etmek daha mantıklı.
Birileri hala AMD'nin her nesilde daha ucuz fakat daha sorunlu olduğunu anlayamamış galiba. "kuruş" hesabı yapan insanlar için yüz binlerce kuruş verdiği kart sorun çıkartıp alındığına pişman edince veya hadi bi ayar çekeyim de daha çok FPS alayım dendiğinde o ayarları yapamadığında, adamlar G-SYNC+VSYNC açıp FPS capliyor 1ms daha fazla input lag ile yağ gibi akıcı ve yırtılma olmadan oyun oynuyor hadi ben de FreeSync açayım dediğinde aynı performansı alamayınca ne olacak?

Üstüne bir de yeni driver gelmiş güncelleyeyim dedikten sonra kartın mal gibi performans verince...

Aaah aah, madem bu kadar ucuz malın hesabını yapıyorsunuz kalitesiz mal alacak kadar fakir olmayın.
Arkasında yatan mühendisliklerin, Ar-Gelerin ben de farkındayım ama teknoloji şans işidir ve bu şans oranı AMD kanadında oldukça riskli konumda.

O videolar yalan zaten itimat etmeye gerek yok LTT, GN, HU gibi yerler varken böyle videoları izleyip bir de bunu argüman diye sunan adam User Benchmark'a da inanır.
Teşekkürler.

Ha bir de şöyle bir şey söyleyeyim, tümdengelim gibi olacak fakat YT'deki benchmarkları baz alan adamlara zaten böyle bir genelleme koymaz eminim.
Çok sevdiğiniz hatta forumunda yıllarca parmak kası geliştirdiğiniz Technopat neden sizce 10 sistemden 9'unda Nvidia GPU kullanıyor? Hiç düşündünüz mü?
Ben 2012'den beri izlerim kendilerini ve daha üst üste 2 tane AMD GPU'lu sistem topladıklarını hatırlamam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birincisi söylediklerimi çarpıtarak kendini haklı çıkartamazsın. İkincisi de ben FSR açmayın demedim, internet elinizin altında detaylı bir araştırma yapıp argüman sunun. FSR'yi bilmiyordum sayenizde öğrendim allah razı olsun usta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…