XFX RX 5500XT kronik sorunu var mı?

Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Freelancer Filmmaker
1660 Super ekran kartımı Coil Whine'dan iade edebildim, şimdi XFX RX 5500XT 8G alacağım, herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? (Siyah ekran, WattMan) gibi veya herhangi bir kronik sıkıntısı var mı? İleride tekrar iade işlemleri ile uğraşmak istemiyorum. Burada söylerseniz sevinirim ek olarak Ultra-High'te 30FPS'nin altına düşene kadar hiç overclock yapmayı düşünmüyorum.

O kartın soğutması kötü. Özellikle VRM soğutması olmadığından tercih edilmemeli. Kolayca 75 derecelere ulaşıyor.

Sapphire Pulse 5500 XT 8GB öneririm. İndirimde vakti 1950 TL idi. Şimdi de 2100 TL'ye alınabilir

O kartın soğutması kötü. Özellikle VRM soğutması olmadığından tercih edilmemeli. Kolayca 75 derecelere ulaşıyor.

Sapphire Pulse 5500 XT 8 GB öneririm. İndirimde vakti 1950 TL idi. Şimdi de 2100 TL'ye alınabilir.

@Recep Baltaş RX 5700XT modellerinde siyah ekran sorunu var demişti diye hatırlıyorum, bu modelde var mıdır?

@Recep Baltaş RX 5700XT modellerinde siyah ekran sorunu var demişti diye hatırlıyorum, bu modelde var mıdır?
5600 XT ve 5700 XT sorunlu yonga setleri kullandığından ötürü bu tür sorunlar var. Son zamanlarda da sürücülerle tamamen çözüldü diyebiliriz.

5500 XT ise tamamen farklı ve sorunsuz bir yonga seti kullandığından herhangi bir sorunu yok.

Ek olarak önerdiğim modelin soğutması çok iyi ve sessiz.

XFX RX 5700 XT THICC III Ultra şu model ile sorunlar giderilmişti ve gayet güzel performans alınıyordu ama 5500 xt için ne oldu bilemiyorum. Alınacaksa model olarak sapphire en iyi soğutmaya sahip 5000 serilerinde.

Wattman hatası biraz şans işi ama önceki gibi hep baş göstermiyor sürücülerle baya bi toparladılar. Benim önerim msi gaming x 5500xt 8gb modeli. Soğutması ve malzeme olarak pulse modelinden önde bence. Stres testlerimde 72°'ı geçmedim ve ekran kartının hot spot değeri 85°'dı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı