XFX RX 5600 XT için işlemci tavsiyesi

Ryzen 5 5600 olabilir diye düşünüyorum. 11400F modeli de düşünülebilir.

İyi işlemci ancak 5600'den geride. Ayrıca olaya AMD-İntel olarak değil model olarak bakın. 3500 ve 5600 arasında dağlar kadar fark var.

Hangi video o? 5600 daha iyi bir işlemci 11400F'e kıyasla.
5600 kıyalama olarak değil, 5600 tabikide daha iyidir bilgim olmadığı için zaten bu başlağı açtım, 5600 rakibi hangisi intel tarafında?

11600K ve 12400F denebilir. Ancak hali hazırda 5600'ü takabileceğin anakartın olduğu için mantıksız kaçıyor.
Haklısın aslında, peki sovı soğutma gerekir mi? Stok fan ne kadar götürür, 5600 ve yazdığın intel işlemciler için

Haklısın aslında, peki sovı soğutma gerekir mi? Stok fan ne kadar götürür, 5600 ve yazdığın Intel işlemciler için

Kule tipi alman gayet yeterli olur sıvı soğutmaya para harcamana gerek yok.

Anakartı değiştirmeye gerek yok. Ryzen 5 5500 ya da bütçe varsa 5600 alıp devam edebilirsin.

Kule tipi alman gayet yeterli olur sıvı soğutmaya para harcamana gerek yok.
Peki teşekkür ederim
Stok fan yetersiz ama soğutucu alıncaya kadar götürür birkaç ayarla. Sıvı soğutma gerekli değil. Hatta ben Wraith Prism ile kullanıyorum ve idare ediyo
Stok fan yetersiz ama soğutucu alıncaya kadar götürür birkaç ayarla. Sıvı soğutma gerekli değil. Hatta ben Wraith Prism ile kullanıyorum ve idare ediyo

Stok fan yetersiz ama soğutucu alıncaya kadar götürür birkaç ayarla. Sıvı soğutma gerekli değil. Hatta ben Wraith Prism ile kullanıyorum ve idare ediyor.
Bilgiler için teşekkür ederim

Bende aynı ekran kartını kullanıyorum işlemcim ise Ryzen 5 2600 ancak işlemciden memnun değilim tek çekirdek yüzünden kısaca bir şey sormak istiyorum Ryzen 5 5500 geçersem farkı görebilir miyim (lutfen linçlemeyiniz) özellikle Online oyunlarda DX11 oyunlar işlemci kötü performans gösteriyor tekli çekirdek yüzünden.

Arada tabi ki fark olacaktır. Benim önerim alabiliyorsanız 5600 almanız yönünde.
Performans farkı için :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…