S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.833 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 6 Nisan 2021 #11 MakeisS dedi: Dahili GPU'su olmadığını biliyorum ama LoL Valorant vs, gibi şeyleri açar diye umuyorum arkadaşım i5 3.nesil vardı GTA 5 açıp zorluyordu bilmiyorum açmaz mı? Genişletmek için tıkla... Masaüstü bile gelmez. Bu performansla alakalı bir şey değil, görüntü alabileceğin bir grafik işlemcisi yok o işlemcinin.
MakeisS dedi: Dahili GPU'su olmadığını biliyorum ama LoL Valorant vs, gibi şeyleri açar diye umuyorum arkadaşım i5 3.nesil vardı GTA 5 açıp zorluyordu bilmiyorum açmaz mı? Genişletmek için tıkla... Masaüstü bile gelmez. Bu performansla alakalı bir şey değil, görüntü alabileceğin bir grafik işlemcisi yok o işlemcinin.
brkaktasss Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #12 6500 e sattım gidip xbox series x aldım. Pc ye de 1050ti kartım boşta duruyordu onu taktım. Ben memnunum. Yarın bir gün piyasa düzelirse tekrar 5600xt alırım diye düşünüyorum. Fırsat varken satılabilir.
6500 e sattım gidip xbox series x aldım. Pc ye de 1050ti kartım boşta duruyordu onu taktım. Ben memnunum. Yarın bir gün piyasa düzelirse tekrar 5600xt alırım diye düşünüyorum. Fırsat varken satılabilir.