XFX RX 5600XT THICC 2 Pro 14Gbps VBIOS nasıl bulunur?

erayguzoglu

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, başlıkta yazan kartın ikinci sahibiyim, ilk sahibi mining için orijinal BIOS'u değiştirmiş, elinde aynı karttan olan varsa (14Gbps versiyonu ve iki fanlı olmalı) paylaşabilir mi veya nereden bulabilirim? Kendi sitesinde ve TechPowerUp'ta bulunmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

İşinize yarayacağını düşünüyorum. TPU üstünde bulunmuyor dediğiniz kısmı anlamadım. Filtreledim tek tek.

İşinize yarayacağını düşünüyorum. TPU üstünde bulunmuyor dediğiniz kısmı anlamadım. Filtreledim tek tek.

Teşekkür ederim fakat burada 14Gbps versiyonun BIOS'u bulunmuyor. THICC 2 olanların Memory clock degerleri 12Gbps ayrıca 14Gbps versiyonunda sanırım Samsung VRAM kullanılıyor (yani benimkinde en azından) ve buradakiler Micron marka VRAM'ler.

017.001.000.068

Kullandığım en güncel bu.

GPU z den ekran fotoğrafı atabilir misiniz? Ve THICC 2 versiyonun 14Gbps olanını mı kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim fakat burada 14Gbps versiyonun BIOS'u bulunmuyor. THICC 2 olanların Memory clock degerleri 12Gbps ayrıca 14Gbps versiyonunda sanırım Samsung VRAM kullanılıyor (yani benimkinde en azından) ve buradakiler Micron marka VRAM'ler.

GPU z den ekran fotoğrafı atabilir misiniz? Ve THICC 2 versiyonun 14Gbps olanını mı kullanıyorsunuz?

1742942679341.png

Benim Sapphire Pulse bilmiyorum fark edip etmediğini ama AMD driverda 14Gbps yazıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı