mehmetdu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.409 Makaleler 1 Çözümler 19 26 Mart 2025 #11 erayguzoglu dedi: Evet hocam, bendeki Samsung versiyonu sanırım etiketinde de RX-56XT6D v1.a yazıyor. Genişletmek için tıkla... Zamanında drive yedeğime eklemiştim. Erişimde sıkıntı olursa haber edin. düzenlemesini yapayım. erayguzoglu dedi: Hocam çok teşekkür ederim deneyeceğim umarım olur. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi hocam? Eğer olmadıysa arşivden diğer BIOS dosyalarıma bakabilirim. Son düzenleme: 29 Mart 2025
erayguzoglu dedi: Evet hocam, bendeki Samsung versiyonu sanırım etiketinde de RX-56XT6D v1.a yazıyor. Genişletmek için tıkla... Zamanında drive yedeğime eklemiştim. Erişimde sıkıntı olursa haber edin. düzenlemesini yapayım. erayguzoglu dedi: Hocam çok teşekkür ederim deneyeceğim umarım olur. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi hocam? Eğer olmadıysa arşivden diğer BIOS dosyalarıma bakabilirim.
E erayguzoglu Megapat Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #12 mehmetdu dedi: Zamanında Drive yedeğime eklemiştim. Erişimde sıkıntı olursa haber edin. Düzenlemesini yapayım. Denediniz mi hocam? Eğer olmadıysa arşivden diğer BIOS dosyalarıma bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam selam tekrardan XFX ten de VBIOS dosyası geldi sizinkisiyle ayni dosyayı gönderdiler, düzgün çalışıyor teşekkür ederim. Eğer isteyen olursa slient BIOS'u da gönderebilirim.
mehmetdu dedi: Zamanında Drive yedeğime eklemiştim. Erişimde sıkıntı olursa haber edin. Düzenlemesini yapayım. Denediniz mi hocam? Eğer olmadıysa arşivden diğer BIOS dosyalarıma bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam selam tekrardan XFX ten de VBIOS dosyası geldi sizinkisiyle ayni dosyayı gönderdiler, düzgün çalışıyor teşekkür ederim. Eğer isteyen olursa slient BIOS'u da gönderebilirim.