dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 3 Kasım 2020 #11 Sıfır olanı al.
M MajerS10 Hectopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 134 3 Kasım 2020 #12 Eren.Bayram. dedi: xfx rx 570 4gb almanızı öneririm hem sıfır hem güzel şahsen ben kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sıcaklık konusunda ve performans konusunda nasıl hocam. EgeSR dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 1200 TL dostum. SeastoreKing dedi: Eğer bütçen yetiyorsa 1650 öneririm ama RX 570 alacaksan XFX almalısın. Sapphire arasında çok fark yok zaten. Sıfır kart almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Açıklamaya yazdım zaten dostum çok yükseldiği için ekran kartları fazla vermek istemiyorum. Çok fazla oyun oynayan biri değilim. dafry dedi: Sıfır olanı al. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam
Eren.Bayram. dedi: xfx rx 570 4gb almanızı öneririm hem sıfır hem güzel şahsen ben kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sıcaklık konusunda ve performans konusunda nasıl hocam. EgeSR dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 1200 TL dostum. SeastoreKing dedi: Eğer bütçen yetiyorsa 1650 öneririm ama RX 570 alacaksan XFX almalısın. Sapphire arasında çok fark yok zaten. Sıfır kart almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Açıklamaya yazdım zaten dostum çok yükseldiği için ekran kartları fazla vermek istemiyorum. Çok fazla oyun oynayan biri değilim. dafry dedi: Sıfır olanı al. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam