XFX RX 570 yüksek fan sesi

Arkadaşlar sorunu çözdüm fan ayarlarından 70 dereceyi geçtiğinde %100 dönsün demişim onu %75'e çektim sezzice oynuyorum artık oyunları.
Dediğim gibi sıcaklıkları da atabilir misiniz? 70 derecede %100 fan çalışmasına rağmen düşmüyorsa daha yükseklere çıkmış olabilir şu an. Lütfen sıcaklıkları atın.

Dediğim gibi sıcaklıkları da atabilir misiniz? 70 derecede %100 fan çalışmasına rağmen düşmüyorsa daha yükseklere çıkmış olabilir şu an. Lütfen sıcaklıkları atın.

Sıcaklıklar neredeyse sabit 60 ile 75 arasında geziyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200729-211531.jpg
    Screenshot_20200729-211531.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 89
Sıcaklıklar neredeyse sabit 60 ile 75 arasında geziyor.
Hangi oyun olduğunu tam olarak anlayamadım ama ekran kartınız %100 kullanılmadığı için çok ısınmıyor. Isınma probleminin bir kısmını Adrenalin 2020 sürücüsü RX570 undervolt rehberi - Technopat Sosyal bu rehber ile çözebilirsiniz. Herhangi bir zararı yok. En fazla bilgisayarınız donar ve yeniden başlatınca geçer. Fazla voltaj vermezseniz zarar vermeniz imkansız.

Hangi oyun olduğunu tam olarak anlayamadım ama ekran kartınız %100 kullanılmadığı için çok ısınmıyor. Isınma probleminin bir kısmını Adrenalin 2020 sürücüsü RX570 undervolt rehberi - Technopat Sosyal bu rehber ile çözebilirsiniz. Herhangi bir zararı yok. En fazla bilgisayarınız donar ve yeniden başlatınca geçer. Fazla voltaj vermezseniz zarar vermeniz imkansız.

Oyun Need for Speed Payback ekran kartı kullanımı da o saniyede %0 olarak gözükmüş yoksa her zaman %99'da duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı