XFX RX 570 yüksek fan sesi

Ali Deniz K.

Hectopat
Yer
Ankara/Yenimahalle
3 Gün önce XFX markasından RX570 model bir ekran kartı aldım. Kasaya taktım gayet iyi çalışıyordu FPS gayet iyiydi fakat bugün çok fazla fan sesi ve sinyal gitmesi yaşadım sorun ne olabilir?

Aşırı ısınıyor olabilir. Sıcaklık değerlerini bize atın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar sorunu çözdüm fan ayarlarından 70 dereceyi geçtiğinde %100 dönsün demişim onu %75'e çektim sezzice oynuyorum artık oyunları.
Dediğim gibi sıcaklıkları da atabilir misiniz? 70 derecede %100 fan çalışmasına rağmen düşmüyorsa daha yükseklere çıkmış olabilir şu an. Lütfen sıcaklıkları atın.

Sıcaklıklar neredeyse sabit 60 ile 75 arasında geziyor.
Hangi oyun olduğunu tam olarak anlayamadım ama ekran kartınız %100 kullanılmadığı için çok ısınmıyor. Isınma probleminin bir kısmını Adrenalin 2020 sürücüsü RX570 undervolt rehberi - Technopat Sosyal bu rehber ile çözebilirsiniz. Herhangi bir zararı yok. En fazla bilgisayarınız donar ve yeniden başlatınca geçer. Fazla voltaj vermezseniz zarar vermeniz imkansız.

Oyun Need for Speed Payback ekran kartı kullanımı da o saniyede %0 olarak gözükmüş yoksa her zaman %99'da duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…