XFX RX 5700 Nasıldır?

Hells Bells

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım geliştirme uzmanı
Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü değil. Ancak 5700 kartlar sıkıntılı. 5700 XT alamaz mısınız? Yahut kaç dolar bütçeniz var? 5700 alırsanız duruma göre değişir ama ortalama 350-400 dolar ödemiş olursunuz. Ona vereceğiniz para ile 5700 XT alabilirsiniz.

Neden sorunlu donanım olarak mı yazılım olarak mı sıkıntılı yani 2060'dan performansı iyi gözüküyor. Eğer Radeon güncellemeleri ile alakalı ise o illaki düzeltilir ama donanımsal ise hiç bulaşmayacağım. Bütçeyi gerçekten zorlayamıyorum çünkü malum fiyatlar dolardan dolayı zaten yüksek ekstra verebilecek bir durumda da değilim. Bakalım uygun diye bunu söylemiştim tam ne kadara denk geliyor birde bakabilir misin vergiler dahil Amazon'da.

Ekstra bir şey almıyor. Büyük ihtimalle Shipping, eğer gümrük vergisi olursa diye alınıyordur. Eğer gümrük vergisi daha az olursa para iadesi de yapılıyor diye biliyorum.

Ekstra bir şey almıyor. Büyük ihtimalle Shipping, eğer gümrük vergisi olursa diye alınıyordur. Eğer gümrük vergisi daha az olursa para iadesi de yapılıyor diye biliyorum.
O zaman buradan almak yerinde Amazon'dan almak daha uygun oluyor. Bakalım bütçeyi denkleştirip alacağım sağ olasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…