XFX RX 5700 XT, Gigabyte 2060S, Galax 2060S vs Palit 2060S

jackiebarbosa

Picopat
En fazla 3750 TL bütçem var. 4 ekran kartı arasında kaldım, kartları numaralandıracağım. Hangisi CS'de en çok FPS verecekse onun numarasını yazınız. Şimdiden çok teşekkürler. Kasa Phanteks Eclipse 400A.

1) Palit RTX Super Dual 256 Bit GDDR6.

2) XFX RX 5700XT THICC 3.

3) Galax RTX 2060 Super ex 1.

4) Gigabyte GeForce RTX 2060 Super Windforce 8 GB ekran kartı.

@Sylveon

Windforce modelinde fanda ses sorunu yaşayanlar olmuştu, düzeldi mi bilgim yok. Arkadaşlar düzeldi derlerse Gigabyte Windforce modelini almanızı tavsiye ederim, onun dışında XFX markasından uzak durun, ekran kartları fırın gibi. Gigabyte sorunsuz ise Gigabyte, sorunlu ise Palit.

Son düzenleme:
Sadece ve sadece CS:GO oynayacaksanız RTX 2060S daha çok FPS veriyor CS:GO'da. Palit’i öneririm.

MSI çok daha iyi olur. Sapphire, AMD'nin en sorunlu üreticisi olarak geçiyor.

MSI daha mantıklı evet ama genel olarak kullanan arkadaşlarım hiçbir şekilde sorun yaşamadılar. İlk çıktığı zamanlarda ki o driver sorunlarını saymıyorum sonuçta onu bütün markalar yaşadı. Genel olarak Sapphire'de kötü bir algı var. Sebebini bir türlü anlamadım. Recep Baltaş abimizde Sapphire'ı çok sevmez. Bir türlü anlamadım.

Zamanında yaşanan üzücü tecrübeler sayesinde markalardan soğuna biliyor. Ama bu bütün ürettikleri modellerin kötü olduğu anlamına gelmez.

XFX RX 5700XT III yani 3 fanlı model ise tercih edilebilir. Fanlar gürültülü çalışıyor ama en azından eski model kadar ısınmıyor ve performansa değer.
AMD'nin karalanmasında ki en büyük rolü Sapphire üstlendi. Şu aralarda özellikle 590 XFX nefreti var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…