XFX RX 5700 XT, Gigabyte 2060S, Galax 2060S vs Palit 2060S

Arkadaşlar inanılmaz hastayım. Dünden beri hiç uyumuyorum. NBA, WWE, FIFA, CS oynayacağım. Sonuç olarak herkes numara veya direk kartın ismini yazsın lütfen, kafam hiçbir şey almadı dediklerinizden. Kusuruma bakmayın lütfen dediğim gibi aşırı hastayım.

@Lyraess en giriş seviyesi Galax ekran kartını kullanıp üst seviye modele laf söylemek mantıklı değil onu söyleyeyim.

Galax EX modelinin soğutması MSI Gaming X modelinden bir tık daha iyi, bakabilirsiniz:

Zaten sizin yaşadığınız şey farklı bir problem normal değil maalesef.

Galax kartlara stok olarak O.C. yapıyor diye duymuştum, ısısı da bu yüzden diye düşünüyorum. Benim kartımda O.C. ile beraber yüksek ısı olunca her kartta böyle olur diye düşünmüştüm.

Bu senin tercihinin Galax olduğunu gösteriyor değil mi?

Galax kartlara stok olarak O.C. yapıyor diye duymuştum, ısısı da bu yüzden diye düşünüyorum. Benim kartımda O.C. ile beraber yüksek ısı olunca her kartta böyle olur diye düşünmüştüm.
Aslında diğer kartlar gibi boost yapmış ama zıcaklar zaten ortada kalın heatsink ve 2 adet 100 MM fan ile soğutması ısınma sorunu yok.
Bu senin tercihinin Galax olduğunu gösteriyor değil mi?
Nvidia olarak evet.

O zaman Gigabyte'ta da ses sorunu olduğuna göre aşağıdaki 2 ekran kartı arasında kalmış oluyorum.

1-Palit 2060 Super Dual 8 GB 256Bit GDDR6.

2-Galax RTX2060 Super ex white 8 GB (1-Click OC)

Sanki bu videoda RX 5700 XT daha iyi FPS veriyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…