Kapalı XFX RX 5700XT THICC III

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
8
Yer
Dünya
Merhabalar, kartı 26 Temmuz'da İncehesap'tan satın aldım, diğer parçalardan dolayı montajını 4 Ağustos'ta yaptım yani kart daha 1 haftalık. Kutusu, garantisi, her şeyi tamamen duruyor. Thicc III tasarımı piyasadaki en kaslı tasarım, kendiliğinden 2000 MHz üstüne çıkabiliyor, kasamın hava akımı iyi olmamasına rağmen (Rev200) en ağır yükte 75 dereceyi geçmedi, çok başarılı bir soğutma. Kartın hiçbir sorunu sıkıntısı yok şahsen ben bu 1 haftalık süreçte gram sorun yaşamadım. Satma nedenim üniversiteden dolayı oluşan nakit ihtiyacı, eski kartımla devam edeceğim (1050 Ti). Fiyat olarak da piyasada en ucuzu 3950 liradan başlıyor, benim kartımın da daha bir haftadır kullanılıyor olup cayma hakkının 1 gün önce bittiğini ve piyasadaki en güçlü 5700XT olduğunu göz ardı etmeyelim. Pazarlık ciddi kişiyle konuşulur. Bir kısmını internetten aldığım, kasa içi olanları da kendim çektiğim fotoğrafları aşağıya ekleyeceğim.
Fiyat: 3500 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
İlerde olurda sorun yaşarsam ve garanti ürünün iadesine karar verirse ne kadar zararda olacağımı merak etmiştim.
Mantıklı. Sonuçta ürün iadesi veya değişimi "fatura bedeli kadar" olarak belirleniyor.

İş ciddiye binerse zaten faturayı ürünle beraber vereceğim, öncesinde de söylerim. Ancak bazı "fatura fiyatı kaçsa onun altından teklif veririm"cilerden dolayı burada paylaşmayı doğru bulmuyorum. Bu arada ek not olarak bir sorun olacağını da zannetmiyorum, kart taş gibi. 5700 XT kullanıcılarının büyük bir kısmı sürücü sorunlarıyla boğuşurken ben öyle bir şey yaşamadım.
Konu kilitlenip silinebilir, satmama gerek kalmadı.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…