XFX RX 580 8 GB görüntü vermiyor

yesilimsiyah

Centipat
Merhaba. Sistemim i5 9400F, H310M anakart, XFX RX 580 8 GB 256 bit ekran kartım arızalandı. Bilgisayarcıya götürdüm başka ekran kartlarıyla görüntü alınabildiğini ancak benim ekran kartıyla diğer bilgisayarlardan da görüntü gelmediğini söylediler. Tamir için 2 bin civarı rakamdan bahsettiler. Ekran kartı tamiri sonrası tekrar nüksedebilen bir durum. Sizce yeni ekran kartı mı almalıyım ne yapmalıyım? Ekran kartımın probleminin de çok büyük olduğunu düşünmüyorum.

RX 400 ve 500 serisi maalesef bu ve benzeri sorunların çok yaşandığı bir kart. Tamir ettirseniz de dediğiniz gibi tekrarlanma ihtimali çok yüksek. Bence hiç tamirle uğraşmayın yeni kart bakın. Hem yüksek güç tüketiminden hem de kronik sorunlardan kurtulmuş olacaksınız.

Bu sistem için nasıl bi kart almalıyım sizce? Bütçe 10 bine kadar çıkabilirim. 8 gb ram var bu arada ona da ekleme yapmak istiyorum.

O fiyata yeni kart alırsınız bunu da yedek parça niyetine satarsınız 2000TL'ye yaptırmaya değmez.

Bu sistem için nasıl bir kart almalıyım sizce? Bütçe 10 bine kadar çıkabilirim. 8 GB RAM var bu arada ona da ekleme yapmak istiyorum.

Komple sistemi satıp 2.el RX6700 hazır sistem alın derim.

WattMan sorunu hocam maalesef.

Tamir işine hiç bulaşmayın zaten orayı atlıyorum, 8 GB RAM'da yetersiz onu da eklemek lazım. Güç kaynagınızın markası ve kaç W oldugunu söylebilir misiniz?
Tam bilmiyorum ama o kısımda etiket var ve AC/220V yazıyor

WattMan sorunu hocam maalesef.
Hocam o kadar detaylı teknik bilgim yok maalesef. Bu durumda ne yapılmalı yani?

Orası muamma. Sistemi komple satıp bütçeye ekleyip RX6700 sistem alabilirsiniz. Veya satmakla uğraşamam derseniz yine RX6600 sistem de kovalayabilirsiniz.
Ne kadara mâl olur bu tahmini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…