XFX RX 580 8 GB termal pad kalınlığı kaç olmalı?

XzReaN

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Biostar B550mt
Ekran Kartı : Sapphire RX 7600 PULSE
İşlemci : Ryzen 5 4500 (Stok Soğutucu)
Ram GSKILL 8GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3600MHz
Kasa: Zoko mAtx
PSU: MSI Mag A600DN 600W 80+
Monitör:MSI 23.8 PRO MP243X 100HZ
Meslek
Web Tasarım
Merhaba,
Ekran kartımı 2. el aldım aldığım yer internet kafeydi. O abimizde başka bir kişiden almış zamanında bende uygun fiyata almıştım. İçi açılmamış ama mining garantisi vermemem geçmişini bilmiyorum dedi. VBIOS ile ilgili sorunlarda yaşadım ve düzelttim kurt düştü son zamanlarda da boşta 50-52 derecede ekran kartı içi açılmamış. Termal macun var 12.8 kW ama termal pad ölçüsünü bilmiyorum değiştirmek istiyorum. Bazıları 1mm, bazıları 0.5 mm kullanmış. Doğrusu nedir? Bunu aynı kartı kullanan veya mining yapmış biri yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Ekran kartımı 2. el aldım aldığım yer internet kafeydi. O abimizde başka bir kişiden almış zamanında bende uygun fiyata almıştım. İçi açılmamış ama mining garantisi vermemem geçmişini bilmiyorum dedi. VBIOS ile ilgili sorunlarda yaşadım ve düzelttim kurt düştü son zamanlarda da boşta 50-52 derecede ekran kartı içi açılmamış. Termal macun var 12.8 kW ama termal pad ölçüsünü bilmiyorum değiştirmek istiyorum. Bazıları 1mm, bazıları 0.5 mm kullanmış. Doğrusu nedir? Bunu aynı kartı kullanan veya mining yapmış biri yardımcı olursa sevinirim.

Dost ne yaptin bende de XFX RX 580 var bende degistirecegim 1mm fazla geldi.

Dost ne yaptin bende de XFX RX 580 var bende degistirecegim 1mm fazla geldi.
yabancı bir kaynakta ramlerin üstünde 1mm mosfetlerin üstünde 1.5mm olması gerektiği yazıyordu onları taktım kullandım ve geçen ay hediye rx7600 geldi ona geçtim ve rx 580 kartı sorunsuz şekilde sattım. Darısı başınıza.

bu resimdeki değerlerdi termal padleri taktım

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250202_025540.jpg
    Screenshot_20250202_025540.jpg
    153,2 KB · Görüntüleme: 14
Yabancı bir kaynakta RAM'lerin üstünde 1mm MOSFET'lerin üstünde 1.5mm olması gerektiği yazıyordu onları taktım kullandım ve geçen ay hediye RX7600 geldi ona geçtim ve RX 580 kartı sorunsuz şekilde sattım. Darısı başınıza.

Bu resimdeki değerlerdi termal padleri taktım.

Allah Allah ben mi takamadim acaba tekrardan termal pad almayı düşünüyorum 1mm yoksa 0, 75mm mi almalıyım sizce ayrıyeten bir de 1, 5mm olani mi almalıyım bir de bendeki çok kotu bir termal pad ondan da olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı