ViperSRT Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.031 Çözümler 4 9 Kasım 2024 #11 Yaşar Koruroğlu dedi: Arkadaşlar 2.el RX 580 bakiyordum ve XFX adli bir markanin digerlerine gore daha ucu oldugunu fark ettim. Nasil bir markadir? Kaliteli mi? @NoBMPR R8 https://shbd.io/s/7kKTc4ni https://shbd.io/s/QHDBhqjV https://shbd.io/s/T1inMRVQ https://shbd.io/s/dxMtMZjK https://shbd.io/s/Sxe8sQWd Genişletmek için tıkla... XFX markası kötü değil, lakin 2048 sp olanlar oluyor onlara dikkat edin. Böyle bir şeye de bakılabilir. https://shbd.io/s/WQe3bSl1
Yaşar Koruroğlu dedi: Arkadaşlar 2.el RX 580 bakiyordum ve XFX adli bir markanin digerlerine gore daha ucu oldugunu fark ettim. Nasil bir markadir? Kaliteli mi? @NoBMPR R8 https://shbd.io/s/7kKTc4ni https://shbd.io/s/QHDBhqjV https://shbd.io/s/T1inMRVQ https://shbd.io/s/dxMtMZjK https://shbd.io/s/Sxe8sQWd Genişletmek için tıkla... XFX markası kötü değil, lakin 2048 sp olanlar oluyor onlara dikkat edin. Böyle bir şeye de bakılabilir. https://shbd.io/s/WQe3bSl1
K Kaptan6161 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #12 Yaşar Koruroğlu dedi: Arkadaşlar 2.el RX 580 bakiyordum ve XFX adli bir markanin digerlerine gore daha ucu oldugunu fark ettim. Nasil bir markadir? Kaliteli mi? @NoBMPR R8 https://shbd.io/s/7kKTc4ni https://shbd.io/s/QHDBhqjV https://shbd.io/s/T1inMRVQ https://shbd.io/s/dxMtMZjK https://shbd.io/s/Sxe8sQWd Genişletmek için tıkla... Ben xfx 570 kart almıştım 2 senede bozuldu tavsiye etmem.
Yaşar Koruroğlu dedi: Arkadaşlar 2.el RX 580 bakiyordum ve XFX adli bir markanin digerlerine gore daha ucu oldugunu fark ettim. Nasil bir markadir? Kaliteli mi? @NoBMPR R8 https://shbd.io/s/7kKTc4ni https://shbd.io/s/QHDBhqjV https://shbd.io/s/T1inMRVQ https://shbd.io/s/dxMtMZjK https://shbd.io/s/Sxe8sQWd Genişletmek için tıkla... Ben xfx 570 kart almıştım 2 senede bozuldu tavsiye etmem.