Macunu değiştirdim ancak gözle görülür fark şu oldu iç kamerada 40 FPS yerine 60 FPS almaya devam ediyorum bu da demek ki kart 85 derecede frekans kısıyormuş. Şu anda kart 20 dk oynamamla 79 80 dereceye geldi aynı şartlarda normalde 85 86 görürdü bu sefer indi ama çok da etkili değil çünkü berbat kasa hava akışım var yani iyi bir kasaya gectigimde yüksek ihtimalle 5 6 derece düşer ve 75 derecelerde oynarım 80 derece üzerine çıkmadı yani nominal kabul edilen değerde bence iyi oldu eski macun fotoğrafta iğrenc durumdaydı iyice kulak kürdanı ve kolonya sonra da üzerine MX4. pedler iyi durumdaydı yumuşacıktı zaten elimde ped yoktu ondan ellemedim pedleri. Ha birde boşta 50 derece olan kart 25 derece oldu oda ektedir.d
Macunu değiştirdim ancak gözle görülür fark şu oldu iç kamerada 40 FPS yerine 60 FPS almaya devam ediyorum bu da demek ki kart 85 derecede frekans kısıyormuş. Şu anda kart 20 dk oynamamla 79 80 dereceye geldi aynı şartlarda normalde 85 86 görürdü bu sefer indi ama çok da etkili değil çünkü berbat kasa hava akışım var yani iyi bir kasaya gectigimde yüksek ihtimalle 5 6 derece düşer ve 75 derecelerde oynarım 80 derece üzerine çıkmadı yani nominal kabul edilen değerde bence iyi oldu eski macun fotoğrafta iğrenc durumdaydı iyice kulak kürdanı ve kolonya sonra da üzerine MX4. pedler iyi durumdaydı yumuşacıktı zaten elimde ped yoktu ondan ellemedim pedleri. Ha birde boşta 50 derece olan kart 25 derece oldu oda ektedir.d
Eski macun orjinal macunu.
Eski macun orjinal macunu.
Son bir ekleme forza 4 de en fazla 68 69 derece 90 fps aliyorum ultra grafiklerde ideal
Macunu değiştirdim ancak gözle görülür fark şu oldu iç kamerada 40 FPS yerine 60 FPS almaya devam ediyorum bu da demek ki kart 85 derecede frekans kısıyormuş. Şu anda kart 20 dk oynamamla 79 80 dereceye geldi aynı şartlarda normalde 85 86 görürdü bu sefer indi ama çok da etkili değil çünkü berbat kasa hava akışım var yani iyi bir kasaya gectigimde yüksek ihtimalle 5 6 derece düşer ve 75 derecelerde oynarım 80 derece üzerine çıkmadı yani nominal kabul edilen değerde bence iyi oldu eski macun fotoğrafta iğrenc durumdaydı iyice kulak kürdanı ve kolonya sonra da üzerine MX4. pedler iyi durumdaydı yumuşacıktı zaten elimde ped yoktu ondan ellemedim pedleri. Ha bir de boşta 50 derece olan kart 25 derece oldu oda ektedir. D
Eski macun orijinal macunu.
Son bir ekleme Forza 4 de en fazla 68 69 derece 90 FPS aliyorum Ultra grafiklerde ideal.
Arkadaşlar şu ana kadar söylediklerimi unutun hepsi kasanın havasızlığından ekran kartının yerle arasında 5 cm civarı yer var yani hava vakum oluyor fanlar etkisizz hemen bende tam çaprazına fan koydum oradan direkt temiz hava geliyor 2 fanınada kesinlikle değerler şu şekilde
Assetto Corsa her şey en yüksek
Highlands (orijinal map) bu haritada 80 90 FPS sıcaklık ise 65 derece 1080p.
Eğer Pure Config'den yağmurlu hava yaparsam 60 FPS'e kadar düşüyor ama sıcaklık 75 76 dercee olmasi gereken.
ETS 2 de her şey yüksek ve ölçekleme %200
70 FPS civarlarında 65 70 derece 1080p.
Forza 4 ise Ultra grafiklerde keskinleştirme kapalı. 80 90 FPS civarlarında en yoğun yerlerde bile. Derece ise 60 62 derece 1080p.
Kac kişi görür bilmiyorum ama önceki test kesinlikle havasızlıktan dolayı sıcaklık değerleri yüksek yanlış bilgi vermek istemedim ve 1 tane fan ile temiz hava beslediğimde değişen değerlere bakın.
Ha bu arada Assetto Corsa Pure Config grafikleri gerçekten çok zordur normalde stock Assetto Corsa full grafiklerde 60 derece geçmiyor. Tüm testler 1080p ile 30 dakika boyunca test edilip son sıcaklık yazdım yani Max ulaşabileceği sıcaklık.
Kesinlikle fark yarattı güvenlik etiketi heba oldu ama değdi. Teşekkürler!