XFX RX 580 neden 2000 MHz yerine 2100 MHz?

kagan01

Hectopat
Herkese Merhabalar. Ekran kartım başlıkta görmüş olduğunuz gibi RX 580 8 GB. Bu ekran kartı 1366 Core Clock, 2000 Memory Speed'e sahip fakat benim kartımda Core Clock 1150 MHz, Memory Clock ise 2100 MHz. Bunun nedeni nedir? Normal bir şey mi, yoksa herhangi bir sıkıntı mı var kartta?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama GPU Clock yazan yer 1366 olması yerine 1150Mhz yazıyor. Bu işi bilen birkaç kişiye sorduğumda voltaj değerlerin az detaylı bir overclock yap dedi ama onu nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Ama GPU Clock yazan yer 1366 olması yerine 1150Mhz yazıyor. Bu işi bilen birkaç kişiye sorduğumda voltaj değerlerin az detaylı bir overclock yap dedi ama onu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
GPU Clock sabit kalmaz sürekli değişir. Bunu "Sensors" kısmından takip edebilirsin.

Apex Legendsde deniyorum asla 1150'nin üstüne çıkmıyor. Zaten GPU-Z de default clock 1150 diye gösteriyor yani bunun üstüne çıkamıyor.
Bu arada "Sensors" kısmı Msi afterburnerde mi?
GPU-Z.

Deniyorum fakat yine 1150Mhznin üstüne çıkamıyor.Kartın kendisi zaten 1366 mhz frekansında benimki neden 1150Mhz'ye downclock edilmiş?
Soğutma tasarımından dolayı olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı