XFX RX 590 8 GB + R5 3600X İşimi Görür mü?

manofdigital

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Digital Content Creator
Merhaba topladığım sistemde fiyat uygunluğu açısından ve genel kullanıcı yorumlarına baktığımda XFX RX 590 8 GB 256 Bit model ekran kartını seçtim ve 3600X ile beraber kullanacağım, kartın fiyatı 1850 TL ve fiyat performans olarak görüyorum.
Sizin fikirleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem için beklentiniz nedir? Başlıkta "iş görür mü" yazıyor ama ötesine de geçer.
Ayrıca toplamayı düşündüğünüz sistemi diğer bileşenleriyle yazar mısınız?

İkisi parça farklı açılardan iş görür. Oyun için ise son oyunları 1080P yüksek ayarlarda rahat oynatır. Fakat render kısmı hakkında pek bilgim yok.

O fiyata 1660Ti ya da 1660 Super bulunabilir. 590' dan çok daha güçlü kartlar.
İşlemcin ise gayet yeterli.

Kendim Sapphire Nitro+ RX 590 kullanıcısıyım. 1440x900 çözünürlüğüm var monitör yenileme fırsatım olmadı bu çözünürlük ve 1080p için gayet ideal bir kart diyebilirim en azından şuan bulunduğumuz durumda fakat Ryzen 5 3600X için daha güçlü bir kart olması bence daha mantıklı. Mesela RX 5600XT çok daha iyi olabilir tabii bütçe konusunu bilmiyorum. Bütçeniz buysa kartı içtenlikle önerebilirim. Şimdiye kadar en ufak bir problem yaşatmadı bana.
O fiyata 1660Ti ya da 1660 Super bulunabilir. 590' dan çok daha güçlü kartlar.
İşlemcin ise gayet yeterli.
Emin misiniz? Geçenlerde biraz göz gezdirmiştim kuzenim için o fiyat bandında bulamamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…