copsayd Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 795 Çözümler 2 28 Temmuz 2023 #11 quarest dedi: Sahibinden Param Güvende'den bahsediyor ama o daha kötü EFT'den elektronik aletlerde. Genişletmek için tıkla... Evet o sistemi biliyorum, çok fazla teklif geldi Param Güvende üzerinden ama güvenemiyorum ve çok komisyon alıyor.
quarest dedi: Sahibinden Param Güvende'den bahsediyor ama o daha kötü EFT'den elektronik aletlerde. Genişletmek için tıkla... Evet o sistemi biliyorum, çok fazla teklif geldi Param Güvende üzerinden ama güvenemiyorum ve çok komisyon alıyor.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.103 Çözümler 62 28 Temmuz 2023 #12 copsayd dedi: Evet o sistemi biliyorum, çok fazla teklif geldi Param Güvende üzerinden ama güvenemiyorum ve çok komisyon alıyor. Genişletmek için tıkla... Komisyon hakkında bilgim yok fakat elektronik ürünlerde Param Güvende'yi tercih etmeyin zaten, adam sizin yolladığınız ürünü kırıp bozup gönderse yine de şartsız bir şekilde iade alıyorsunuz paranız hesabınıza geçmiyor.
copsayd dedi: Evet o sistemi biliyorum, çok fazla teklif geldi Param Güvende üzerinden ama güvenemiyorum ve çok komisyon alıyor. Genişletmek için tıkla... Komisyon hakkında bilgim yok fakat elektronik ürünlerde Param Güvende'yi tercih etmeyin zaten, adam sizin yolladığınız ürünü kırıp bozup gönderse yine de şartsız bir şekilde iade alıyorsunuz paranız hesabınıza geçmiyor.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.208 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 28 Temmuz 2023 #13 copsayd dedi: Evet o sistemi biliyorum, çok fazla teklif geldi Param Güvende üzerinden ama güvenemiyorum ve çok komisyon alıyor. Genişletmek için tıkla... Komisyonu sizden almıyor. Siz ana parayı alıyorsunuz. Alıcı komisyonuda karşılıyor.
copsayd dedi: Evet o sistemi biliyorum, çok fazla teklif geldi Param Güvende üzerinden ama güvenemiyorum ve çok komisyon alıyor. Genişletmek için tıkla... Komisyonu sizden almıyor. Siz ana parayı alıyorsunuz. Alıcı komisyonuda karşılıyor.