Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 7 Ocak 2023 #1 Şubat ayında alındı. Temiz sorunsuz karttır. Buraya özel fiyatım 3299 TL. Elden alacak iseniz yer samsun.
Şubat ayında alındı. Temiz sorunsuz karttır. Buraya özel fiyatım 3299 TL. Elden alacak iseniz yer samsun.
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.400 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #2 Criesley dedi: Şubat ayında alındı. Temiz sorunsuz karttır. Buraya özel fiyatım 3299 TL. Elden alacak iseniz yer samsun. Genişletmek için tıkla... Detay da verebilir misiniz acaba? Ne amaçla ne kadar kullanıldı herhangi bir eksiği var mı? Kutu, fatura, garanti durumu nedir? Son düzenleme: 9 Ocak 2023
Criesley dedi: Şubat ayında alındı. Temiz sorunsuz karttır. Buraya özel fiyatım 3299 TL. Elden alacak iseniz yer samsun. Genişletmek için tıkla... Detay da verebilir misiniz acaba? Ne amaçla ne kadar kullanıldı herhangi bir eksiği var mı? Kutu, fatura, garanti durumu nedir?
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 9 Ocak 2023 #3 odunq dedi: Detay da verebilir misiniz acaba? Ne amaçla ne kadar kullanıldı herhangi bir eksiği var mı? Kutu, fatura, garanti durumu nedir? Genişletmek için tıkla... Ürün satıldı hocam. Oyun için kullandım Diyarbakır da bir arkadaş aldı.
odunq dedi: Detay da verebilir misiniz acaba? Ne amaçla ne kadar kullanıldı herhangi bir eksiği var mı? Kutu, fatura, garanti durumu nedir? Genişletmek için tıkla... Ürün satıldı hocam. Oyun için kullandım Diyarbakır da bir arkadaş aldı.