XFX RX 6600 fanların boşta 3400 RPM ile çalışması

Makaleler
1
Yer
Ankara
Ekran kartını uzun süredir kullanıyorum ve bir problem yoktu. En son 24.7.1 güncellemesini yaptıktan sonra fan sorunu olmaya başladı. Hem güncellemeden önce hem de sonra PC kimi zaman kendini yeniden başlatıyordu. Şu an bu yaşanmıyor fakat şimdi de fanlar boştayken tam devirde çalışıyor. 2 sürüm öncesine geri döndüm çare olmadı. MSI Afterburner veya AMD özel profil ayarı ile de fan hızını düşürmeye çalışsam da olmadı. İşin ilginç yanı ekran kartının tek fanı dönüyor. MSI Afterburner ile fan ayarı yapınca ikinci fan devreye giriyor. Bunun çözümü nedir?

Ekran görüntüsü 2024-07-26 123833.png

amd.png

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner'ı Revo Uninstaller ile silip, ardından AMD Software Edition'u sıfırlayıp denedin mi?
MSI Afterburner başta yüklü değildi. Daha sonra indirdim ve fan ayarı yaptım fakat değişiklik olmadı. Bundan dolayı sildim.

AMD Cleanup Utility programı ile sürücüyü silip önceki sürüme döndüm. O da işe yaramadı maalesef.

Ekran kartını uzun süredir kullanıyorum ve bir problem yoktu. En son 24.7.1 güncellemesini yaptıktan sonra fan sorunu olmaya başladı. Hem güncellemeden önce hem de sonra PC kimi zaman kendini yeniden başlatıyordu. Şu an bu yaşanmıyor fakat şimdi de fanlar boştayken tam devirde çalışıyor. 2 sürüm öncesine geri döndüm çare olmadı. MSI Afterburner veya AMD özel profil ayarı ile de fan hızını düşürmeye çalışsam da olmadı. İşin ilginç yanı ekran kartının tek fanı dönüyor. MSI Afterburner ile fan ayarı yapınca ikinci fan devreye giriyor. Bunun çözümü nedir?

Eki Görüntüle 2264776

Eki Görüntüle 2264780

Hocam sürümü 24.6 ya alabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı