Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 28 Mayıs 2023 #1 Öncelikle selam. Kartı yeni aldım ve furmark testine koydum. Sonuçlar nasıl?
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 28 Mayıs 2023 #2 Sıcaklık fazla gibi ama fanlar düşük devirde çalışıyor. Normaldir.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 28 Mayıs 2023 #3 The Prodigy dedi: Sıcaklık fazla gibi ama fanlar düşük devirde çalışıyor. Normaldir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartındaki switch ile alakalı olabilir mi? Sağa ve sola doğru hareket edilen bir switch var. Serin çalışmasını istiyorum.
The Prodigy dedi: Sıcaklık fazla gibi ama fanlar düşük devirde çalışıyor. Normaldir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartındaki switch ile alakalı olabilir mi? Sağa ve sola doğru hareket edilen bir switch var. Serin çalışmasını istiyorum.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.846 Çözümler 14 Yer Hatay 28 Mayıs 2023 #4 Güzel. The Prodigy dedi: Sıcaklık fazla gibi ama fanlar düşük devirde çalışıyor. Normaldir. Genişletmek için tıkla... Hocam 68 yazıyor. 88 gördünüz sanırım.
Güzel. The Prodigy dedi: Sıcaklık fazla gibi ama fanlar düşük devirde çalışıyor. Normaldir. Genişletmek için tıkla... Hocam 68 yazıyor. 88 gördünüz sanırım.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 28 Mayıs 2023 #5 Benjamin the Ferel dedi: Ekran kartındaki switch ile alakalı olabilir mi? Sağa ve sola doğru hareket edilen bir switch var. Serin çalışmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onunla alakalıdır. Quiet ve normal mod vardır herhalde. Normal mod yapın. Poseidon1 dedi: Güzel. Hocam 68 yazıyor. 88 gördünüz sanırım. Genişletmek için tıkla... Yok. RX 6600 çok ısınan bir kart değil. Asus Dual RX 6600 ile maksimum 52 derece görüyorum Furmark'ta.
Benjamin the Ferel dedi: Ekran kartındaki switch ile alakalı olabilir mi? Sağa ve sola doğru hareket edilen bir switch var. Serin çalışmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onunla alakalıdır. Quiet ve normal mod vardır herhalde. Normal mod yapın. Poseidon1 dedi: Güzel. Hocam 68 yazıyor. 88 gördünüz sanırım. Genişletmek için tıkla... Yok. RX 6600 çok ısınan bir kart değil. Asus Dual RX 6600 ile maksimum 52 derece görüyorum Furmark'ta.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.846 Çözümler 14 Yer Hatay 28 Mayıs 2023 #6 The Prodigy dedi: Onunla alakalıdır. Quiet ve normal mod vardır herhalde. Normal mod yapın. Yok. RX 6600 çok ısınan bir kart değil. Asus Dual RX 6600 ile maksimum 52 derece görüyorum Furmark'ta. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl 52 derece? Kuzey kutbunda mi yaşıyorsunuz
The Prodigy dedi: Onunla alakalıdır. Quiet ve normal mod vardır herhalde. Normal mod yapın. Yok. RX 6600 çok ısınan bir kart değil. Asus Dual RX 6600 ile maksimum 52 derece görüyorum Furmark'ta. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl 52 derece? Kuzey kutbunda mi yaşıyorsunuz
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 28 Mayıs 2023 #7 The Prodigy dedi: Onunla alakalıdır. Quiet ve normal mod vardır herhalde. Normal mod yapın. Yok. RX 6600 çok ısınan bir kart değil. Asus Dual RX 6600 ile maksimum 52 derece görüyorum Furmark'ta. Genişletmek için tıkla... Switch değiştirdim bir 20 dakika daha yapacağım hocam. Bu arada yaşadığım yer sıcak. Kasa yarı mesh ve kapalı bir ortamda. Açınca çok yüksek bir fan sesi çıktı En iyisi olduğu gibi kalsın.
The Prodigy dedi: Onunla alakalıdır. Quiet ve normal mod vardır herhalde. Normal mod yapın. Yok. RX 6600 çok ısınan bir kart değil. Asus Dual RX 6600 ile maksimum 52 derece görüyorum Furmark'ta. Genişletmek için tıkla... Switch değiştirdim bir 20 dakika daha yapacağım hocam. Bu arada yaşadığım yer sıcak. Kasa yarı mesh ve kapalı bir ortamda. Açınca çok yüksek bir fan sesi çıktı En iyisi olduğu gibi kalsın.