XFX RX 6600 XT tam yükte kullanılmıyor

fan ayarları şu şekilde. bilgisayar sahibi olalım derken dert sahibi olduk , derdi bitmiyor meretin.

ince ayar kontrolleri de şu şekilde

Afterburner açıkken burada yaptığınız ayarlar aktifleşmez. Ona göre fan hızlarını deneyebilir misiniz?

hocam furmark benchmark yaptım 1 dakikalık, gösterdiği kadarıyla fanlar maksimum %36'da çalışıyordu (radeon software'de de 65-80 derece arası %39 olacak şekilde ayarlı) değerler ve skor normal midir? biliyorum çok darlıyorum kusuruma bakma ama ben pek anlamam bu işlerden, etrafımda danışacak kimse de yok

%36 fan için 1 dakikalık testte normal değerler. Sizin fanların yük altında yaz sıcağındayken %60-%80 arası çalışması lazım ki yeterince soğutma gerçekleşsin.

Afterburner açıkken burada yaptığınız ayarlar aktifleşmez. Ona göre fan hızlarını deneyebilir misiniz?
hocam dediğinizi yaptım az önce. "Fan ayarı ise hiçbir işe yaramıyor, kendi kafasına göre çalışıyor" dediğim şey oldu. fan ayarlarını yaptım, normalde 95 derecede %75 çalışması gerekirken 60 derece %80 çalıştı fanlar bir sorun var hala çözemedim her türlü garanti yolu görünecek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…