XFX RX 6600 XT Wattman sorunu var mı?

Pingman

Kilopat
Arkadaşlar öncelikle RTX 3060 ile 6600 XT arasında kalmıştım fakat Ray Tracing vs. umurumda olmadığı için performans bakımından daha iyi olduğu için 6600 XT'yi seçtim. Fakat ben WattMan hatasının tamamen çözüldüğünü zannediyordum ama hala alan arkadaşlar varmış. Sizce yeni gelen driverlar ile vs. düzeltilmiş midir?
Bu arada alacagim islemci Ryzen 5 5500

Çoğunlukla WattMan hatası yok, oluyorsa da genelde 3. parti sebeplerden oluyor. 9. ayımız bu ay, sadece 3 kere WattMan hatası aldım ve hemen çözdüm.

Tavsiyem bu arada recommended WHQL sürücüde olman, non-WHQL sürücülerde daha sık rastlanıyor WattMan hatalarına.

AMD kullanan herkes Wattman hatası alır bu doğal bir olay. Ben 10 aydır 6600 XT kullanıyorum ben de alıyorum ama hiç sorun yaşamadan sayısız oyun bitirdim ve çok memnunum karttan. Kısaca Wattman tahmin ettiğinde çok farklı bir şey.

"Oyun ve PC deneyimimin içine edecek hatalar var mı?" diye soruyorsan hayır yok.

Çok çok ufak bir ihtimal alırsınız. Muhtemelen sorun yaratmayacaktır. Bu arada Gigabyte Eagle modeli çok daha iyi ve fiyat farkı çok az.

Wattman hatası şöyle, yaşanan her hangi bir problemde amd wattman uygulaması factory resetlere sıfırlayıp ekran kartını koruduğu için wattman hatası yaygın duruyor. Korkulacak bir şey olmadığını söyleyebilirim.

Çok çok ufak bir ihtimal alırsınız. Muhtemelen sorun yaratmayacaktır. Bu arada Gigabyte Eagle modeli çok daha iyi ve fiyat farkı çok az.
AMD kullanan herkes Wattman hatası alır bu doğal bir olay. Ben 10 aydır 6600 XT kullanıyorum ben de alıyorum ama hiç sorun yaşamadan sayısız oyun bitirdim ve çok memnunum karttan. Kısaca Wattman tahmin ettiğinde çok farklı bir şey.

"Oyun ve PC deneyimimin içine edecek hatalar var mı?" diye soruyorsan hayır yok.
Hocam ben Polonyadayım, 3060 ile 6600xt arasında fazla bir fiyat farkı yok, ama performans olarak üstün olması beni cezbetti. Wattman hataları yaşadığınızda pcyi vs. reset atıyor musunuz?
Çok fark var mı soğutma bakımından aralarında çünkü sizin dediğiniz 600 zloty daha pahalı.
Wattman hatası şöyle, yaşanan her hangi bir problemde amd wattman uygulaması factory resetlere sıfırlayıp ekran kartını koruduğu için wattman hatası yaygın duruyor. Korkulacak bir şey olmadığını söyleyebilirim.
Siz ekstra olarak ne yapıyorsunuz?

Wattman birçok sebepten dolayı ortaya çıkabilir, başka donanımlar ve yazılımlar ile uyumsuzluğdan olma durumu en yaygın durumu, nadiren kart sorunlu çıkıyor. Ben her hafta en az iki kere Wattman yiyorum ancak halen sebebini çözebilmiş değilim, oyunlara etkisi olmadığı için çok dert etmiyorum.

Hocam ben Polonyadayım, 3060 ile 6600xt arasında fazla bir fiyat farkı yok, ama performans olarak üstün olması beni cezbetti. Wattman hataları yaşadığınızda pcyi vs. reset atıyor musunuz?

Çok fark var mı soğutma bakımından aralarında çünkü sizin dediğiniz 600 zloty daha pahalı.

Siz ekstra olarak ne yapıyorsunuz?
O kadar fazla fark vermeye gerek yok muhtemelen. Türkiye'de aralarında 300TL fark olduğu için yazmıştım. Siz XFX alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı