Elektronik XFX RX 6650 XT MERC308 6999 TL!

Niye ben araştırıyorum? Açıklama yapan sizsiniz, sözlerinizi doğrulayan bir kaynak paylaşabiliyorsanız paylaşın. Yoksa kim niye internette rastgele bir insanın sözüne inansın?

Vay arkadaş kart alacağım araştırma yapmak için her konuya giriyorum tam herkes beğenmiş kartı biri olağanüstü bir açıklamayla kartı gömüyor böyle giderse ben kart alamam...

Vay arkadaş kart alacağım araştırma yapmak için her konuya giriyorum tam herkes beğenmiş kartı biri olağanüstü bir açıklamayla kartı gömüyor böyle giderse ben kart alamam...
Güzel bir açıklama ancak kaynak verilmemiş, kaynak soruluyor ve "kaynak benim" diyor. Kendisinin söylediklerini doğrulayan bir kaynak vermediği sürece güvenmenize gerek yok.

Niye ben araştırıyorum? Açıklama yapan sizsiniz, sözlerinizi doğrulayan bir kaynak paylaşabiliyorsanız paylaşın. Yoksa kim niye internette rastgele bir insanın sözüne inansın?

İnanmak zorunda değilsin zaten istediğini alabilirsin, bana giren çıkan olmayacak. Daha önce GPU PPT diye bir şey bile duymadın ama üzüm yemek yerine bağıcıyı dövmeye kalkıyorsun.

Zaten suç bende neden anlatıyorsam bırak isteyen istediğini alsın...

Bilginin doğruluğunuda teyit etmek isteyende bu model kullanan birini bulup HWiNFO'da "GPU PPT Limit" değeri kaç diye sorabilir, bu kadar basit.

Son düzenleme:

Bilgiye her zaman saygı duyarım. "Bana bir kelime öğretenin 40 yıl kölesi olurum" demiş peygamberimiz ama gel gelelim üslubunuz çok kötü keşke daha güzel bir şekilde açıklasanız ben sizin açıklamanızı mantıklı buldum zaten orada sıkıntı yoktu...

Bende de XFX RX6800 SWFT 319 Core modeli var. Normal de RX6800 ün TDP 250W fakat benim kart stok halde furmark da 200W tüketiyor, frekanslarla hiç oynamadan 0.930mv UV yapınca oyunlarda güç tüketimi 150W a kadar düşüyor. Oyunda gördüğü maksimum boost ise 2210-2220mhz civarı. Bu XFX in giriş seviyesi modellerinde bir gariplik var

Kardeşim daha nasıl açıklayım GPU PPT Limiti düşük o yüzden daha az güç tüketiyor, daha az ısınıyor ve boost hızıda 158W modele göre daha düşük kalıyor diyorum daha ne deyim, video mu çekelim her söylediğimiz şey için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…