Hater Picopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 80 Çözümler 1 9 Temmuz 2024 #11 pwrpl3 dedi: Sizce sadece termal bakımla bitecek iş mi? Ve termal iletkenler 1.5 sene içerisinde kuruyabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kalitesine göre ve kullanım yoğunluğuna göre değişir. Ben 3 senedir değiştirmedim.
pwrpl3 dedi: Sizce sadece termal bakımla bitecek iş mi? Ve termal iletkenler 1.5 sene içerisinde kuruyabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kalitesine göre ve kullanım yoğunluğuna göre değişir. Ben 3 senedir değiştirmedim.
pwrpl3 Centipat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #12 Hater dedi: Kalitesine göre ve kullanım yoğunluğuna göre değişir. Ben 3 senedir değiştirmedim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla FurMark testi yaptık, işlemcimiz, ekran kartımız her şeyimiz aynı tek fark kasalar. O benden 2,3 ay önce aldı. Sonuçlar: Onun: FurMark2 Score Benim: FurMark2 Score Değerlendirir misiniz? Son düzenleme: 10 Temmuz 2024
Hater dedi: Kalitesine göre ve kullanım yoğunluğuna göre değişir. Ben 3 senedir değiştirmedim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla FurMark testi yaptık, işlemcimiz, ekran kartımız her şeyimiz aynı tek fark kasalar. O benden 2,3 ay önce aldı. Sonuçlar: Onun: FurMark2 Score Benim: FurMark2 Score Değerlendirir misiniz?
Hater Picopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 80 Çözümler 1 10 Temmuz 2024 #13 pwrpl3 dedi: Arkadaşımla FurMark testi yaptık, işlemcimiz, ekran kartımız her şeyimiz aynı tek fark kasalar. O benden 2,3 ay önce aldı. Sonuçlar: Onun: FurMark2 Score Benim: FurMark2 Score Değerlendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... XFX kartların termal macunu diğer markalara göre nedense daha çabuk kuruyor. İki kartın da termal macununun yenilenmesi lazım.
pwrpl3 dedi: Arkadaşımla FurMark testi yaptık, işlemcimiz, ekran kartımız her şeyimiz aynı tek fark kasalar. O benden 2,3 ay önce aldı. Sonuçlar: Onun: FurMark2 Score Benim: FurMark2 Score Değerlendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... XFX kartların termal macunu diğer markalara göre nedense daha çabuk kuruyor. İki kartın da termal macununun yenilenmesi lazım.