XFX RX 6700 ekran kartı cızırtı sorunu

Oktay Donk

Zeptopat
Daha fazla  
Ekran kartında oyundayken ( Dota 2 ) fareyi hareket ettirince ekran kartından cızırtı ses geliyor durunca ses kesiliyor ara ara yapıyor bunu.
Sebebi nedir tam olarak?

Ekran kartında oyundayken ( Dota 2 ) fareyi hareket ettirince ekran kartından cızırtı ses geliyor durunca ses kesiliyor ara ara yapıyor bunu.
Sebebi nedir tam olarak?

Hocam coil whine. Ama sıkıntı çıkarmaz sadece ses çıkartır garantiye de gönderebilirsin. Bu sana kalmış.

Peki bu kartlarda birde söyle birşey diyorlar güncellemelerini son sürüm değil 1 2 sürüm geriden kullanın diyorlar doğru mudur ? Şuan amd den baktığımda ekran kartı 23.3.2 versiyonunda yeni güncelleme 24.8.1

Farenin değerini düşürünce geçti bende. Aynı kartı kullanıyorum.
Peki bu kartlarda birde söyle birşey diyorlar güncellemelerini son sürüm değil 1 2 sürüm geriden kullanın diyorlar doğru mudur ? Şuan amd den baktığımda ekran kartı 23.3.2 versiyonunda yeni güncelleme 24.8.1

Son sürümü kurup güncelliyorum. Sorunla karşılaşmadım hiç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı