Kasa içindeki sıcaklık durumu ekran kartının boyutuna göre bile değişir ki ekran kartı bayağı büyük neticede hava sirkülasyonunu her durum etkiler ama ekran kartında problem yok gözüküyor.
Bakın hocam göstereyim sol altta fan Speed var onun altında a gibi bir şey var şimdi FurMark testini tekrar aç ve o a ya bas sonra fan hızını sona çek bak bakalım sıcaklık düşecek mi?
Yok anladım ben sizin dediğinizi ama derece olarak bu seviyelerde geçen çok PC kullandım hiçbirinde elimi cama ya da egzoz fana koydugumda böyle bir sıcaklık hissettirmiyordu.
Yok anladım ben sizin dediğinizi ama derece olarak bu seviyelerde geçen çok PC kullandım hiçbirinde elimi cama ya da egzoz fana koydugumda böyle bir sıcaklık hissettirmiyordu.
Hocam büyük ihtimal termal macun işlevini yitiriyor çok rahatsız oluyorsanız değiştirin ama siz değil araştırın forumda kaliteli bir termal macun alın ve bilgisayarcı ya götürün o değiştirir.
Hocam büyük ihtimal termal macun işlevini yitiriyor çok rahatsız oluyorsanız değiştirin ama siz değil araştırın forumda kaliteli bir termal macun alın ve bilgisayarcı ya götürün o değiştirir.