mustafadr12 Megapat Katılım 2 Nisan 2015 Mesajlar 253 2 Eylül 2025 #11 Bay Onur dedi: Güvenilir bir yer ise çok iyi fiyat hocam. Tavuk döner parası. Genişletmek için tıkla... Evet evet dediğinize katılıyorum. Sadece kullanılacak padlerin kalitesi hakkında şüphem var
Bay Onur dedi: Güvenilir bir yer ise çok iyi fiyat hocam. Tavuk döner parası. Genişletmek için tıkla... Evet evet dediğinize katılıyorum. Sadece kullanılacak padlerin kalitesi hakkında şüphem var
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.755 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #12 mustafadr12 dedi: Evet evet dediğinize katılıyorum. Sadece kullanılacak padlerin kalitesi hakkında şüphem var Genişletmek için tıkla... Sorun hocam. Fiyatı düşününce yüksek kalite bir şey olacağını sanmıyorum ama her türlü şu anki derecelerden iyi olur.
mustafadr12 dedi: Evet evet dediğinize katılıyorum. Sadece kullanılacak padlerin kalitesi hakkında şüphem var Genişletmek için tıkla... Sorun hocam. Fiyatı düşününce yüksek kalite bir şey olacağını sanmıyorum ama her türlü şu anki derecelerden iyi olur.
mustafadr12 Megapat Katılım 2 Nisan 2015 Mesajlar 253 3 Eylül 2025 #13 Bay Onur dedi: Sorun hocam. Fiyatı düşününce yüksek kalite bir şey olacağını sanmıyorum ama her türlü şu anki derecelerden iyi olur. Genişletmek için tıkla... Valla iki üç tane bilgisayarcı var hepsine sorup fiyat alıcam bakıcam artık
Bay Onur dedi: Sorun hocam. Fiyatı düşününce yüksek kalite bir şey olacağını sanmıyorum ama her türlü şu anki derecelerden iyi olur. Genişletmek için tıkla... Valla iki üç tane bilgisayarcı var hepsine sorup fiyat alıcam bakıcam artık