Askerdeydim, ilan günceldir tekrardan. Ürünü 6 ay kullandım 6 aydır askerdeydim.
İyi sosyaller herkese, genel kullanım amacında kullanılmıştır. Path of Exile, LoL, CS:GO, Warzone oyunlarını oynuyordum genelde.
Türkiyede alındı. 1yıl garantilidir. Kutusu garanti belgesi faturası her şey mevcuttur.
Kartın detaylı özelliklerine buradaki linkten bakabilirsiniz: XFX USA
Arayabilirsiniz ve ya whatsapp'dan yazabilirsiniz. Mesai saatleri içinde dönemeyip geç cevap verebilirim.
Teşekkürler. Fiyatı sıfırına ve ikinci ellere bakarak girdim. İhtiyacı olan almak isteyen arkadaşla gereken pazarlık yapılır. Ürünü 6 ay kullandım 6 aydır askerdeydim zaten.
Teşekkür ederim. Telefonum orada mevcut , almak isteyen arkadaş iletişime geçer verebileceği fiyatı söyler. Biri için yazan tutar uyar ve almak ister biri de daha az parası vardır pazarlık yapar.
Kart tarafımca satın alınmıştır. Fiyat ve kargo konusunda yardımcı oldu sağ olsun. Alışverişi ödeme sonrası kargo şeklinde yaptık, güvenimi boşa çıkarmadığı için teşekkür ediyorum. Rahatlıkla alışveriş yapabileceğiniz bir arkadaş kendisi.