XFX RX 6750 12 GB vs MSI GeForce RTX 4060 Ti 8 GB

Zadkiell

Hectopat
Sizce hangisi? Bir yanda 12 GB VRAM'e sahip 6750 XT diğer yanda 8 GB VRAM'e sahip ama DLSS ve RTX ışın izleme teknolojisine sahip 4060 Ti. Hangi ekran kartı tercih edilmeli. Öncelikle monitörüm FHD yani 1080p destekliyor o yüzden 1080p hikayeli oyunlar oynarım RDR2, God of War ve Assassin's Creed gibi. Ayrıca FPS oyunu oynarım Valorant, CS:GO gibi. Sizce hangisi daha mantıklı olur? 2K ile işim yok bana 1080p yeter. Yeni çıkan oyunları da oynayacağımı pek sanmıyorum asıl amacım LoL, Valorant, RDR2 gibi oyunlarda. Fiyat ikisi de aynı, aslında 6750XT 20 bin TL ama sadece taksitle alabilirim. Taksitte ise vade farkı ödemem gerek toplamda 24 bin TL oluyor 3 ay taksit. 4060 Ti'lı sistemi alırsam direkt kendisi 24 bin TL ve 3 ay vade farksız taksitli alınabiliyor. Hangisi daha mantıklı?

Hocam 16gb lik rtx4060ti onerebilirim isterseniz bütce belirtirseniz hem sizin için ucuz olur hemde 1080p benimde oynadigim Rdr2 gibi oyunlar var ama illaki sorunuza cevap istiyor iseniz msı alın ama 16gb lik versiyonu tercih edin derim

Hocam 16gb lik rtx4060ti onerebilirim isterseniz bütce belirtirseniz hem sizin için ucuz olur hemde 1080p benimde oynadigim Rdr2 gibi oyunlar var ama illaki sorunuza cevap istiyor iseniz msı alın ama 16gb lik versiyonu tercih edin derim
Hazır sistem hocam. Hatta link bırakayım.

Hero 5A-Jet/4060Ti - Game Garaj anakart olarak biraz daha iyi bir sistem zorlarsaniz ileride eskiyen parcanizi degistirip yolunuza devam edebilirsiniz

Hero 5A-Jet/4060Ti - Game Garaj anakart olarak biraz daha iyi bir sistem zorlarsaniz ileride eskiyen parcanizi degistirip yolunuza devam edebilirsiniz
Bu kadar bütçem yok maalesef attığım 2 linkte de maksimum bütçem yani 24 bin TL. Sonuç olarak konu başlığında yazdığı ve açıklamam da söylediğim gibi hangisi daha uygun ? Amacım 1080p oyun oynamak.

Rtx teknolijisini kullanın hocam sizin için daha iyi oluxaktir ben sadece ekran karti yazinca ekran karti yeniliceksiniz zannettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…