Elektronik XFX RX 6800 11.299TL

İkinci elde 7k ya aldığın rx 6800 minning yapılmadığına emin misin? Eğer eminsen iyi fiyata almışın. O fiyata sadece oyun için kullanılan 6800 zor çünkü.

Sapphire olanı var bende 11.500'e almıştım. İade edip bunu alayım mı? CW için değişime gönderecektim zaten.

Sapphire olanı var bende 11.500'e almıştım. İade edip bunu alayım mı? CW için değişime gönderecektim zaten.
XFX Merc RX 6900 XT kullandım ve çok memnundum XFX görünüşü sade fakat güzel kartlar yapıyor SWFT
İkinci elde 7k ya aldığın rx 6800 minning yapılmadığına emin misin? Eğer eminsen iyi fiyata almışın. O fiyata sadece oyun için kullanılan 6800 zor çünkü.
Mining için genellikle Sapphire serileri tercih ediliyordu Vram de daha iyi sıcaklık değerleri olduğu için,XFX RX 6800 konusunda emin değilim mining yapılmamış olma ihtimali var fakat konu Saphhire ve RX 6900 XT olunca ve fiyatta 11K olunca %99,9 mining yapılmış demektir.

PSU Corsair VS650 model:75-001837 yeterli olur mu?
Ryzen 3600, 2x8 gb Ram, 1 adet M2 SSD ve kasamda 4 adet de fan bulunmaktadır.

XFX Speedster SWFT modeli için en alt model diyorlar, kullanım açısından yeterli olur mu? 3060 dan geçmeyi düşünüyorum.​

LG 27GN800-B 27'' 144Hz 1ms (HDMI+Display) QHD IPS Monitör ile uyumlu çalışır mı?​

Yeterli olur, monitör ile de uyumlu.

Uzun süre mining görmüş kartlara bulaşmıyorum ben. Aldığım kart zaten 6 aylık, fazla zorlanmadan 4 ay mining yapılmış tertemiz kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…