E egge222 Yoctopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Test sizce normal mi cikmis? Sicaklik degerleri FPS fan hizi falan. Dosya Ekleri resim_2024-09-01_131829335.png 269,6 KB · Görüntüleme: 52
Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #2 Hocam benim cihazdan dolayi mi emin degilim ama hiç net gorunmuyor test degerleri. Telefon ile cekme sansiniz var mi?
Hocam benim cihazdan dolayi mi emin degilim ama hiç net gorunmuyor test degerleri. Telefon ile cekme sansiniz var mi?
E egge222 Yoctopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 Taha.dll dedi: Hocam benim cihazdan dolayi mi emin degilim ama hiç net gorunmuyor test degerleri. Telefon ile cekme sansiniz var mi? Genişletmek için tıkla... pardon hocam hemen duzgun cekip atiyorum Taha.dll dedi: Hocam benim cihazdan dolayi mi emin degilim ama hiç net gorunmuyor test degerleri. Telefon ile cekme sansiniz var mi? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_1924.jpeg 69,4 KB · Görüntüleme: 37
Taha.dll dedi: Hocam benim cihazdan dolayi mi emin degilim ama hiç net gorunmuyor test degerleri. Telefon ile cekme sansiniz var mi? Genişletmek için tıkla... pardon hocam hemen duzgun cekip atiyorum Taha.dll dedi: Hocam benim cihazdan dolayi mi emin degilim ama hiç net gorunmuyor test degerleri. Telefon ile cekme sansiniz var mi? Genişletmek için tıkla...
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.203 Makaleler 1 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 2 Eylül 2024 #4 egge222 dedi: pardon hocam hemen duzgun cekip atiyorum Genişletmek için tıkla... Değerler oldukça iyi.
egge222 dedi: pardon hocam hemen duzgun cekip atiyorum Genişletmek için tıkla... Değerler oldukça iyi.
Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #5 egge222 dedi: Pardon hocam hemen duzgun cekip atiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam skor olmadigi icin FPS hakkinda bir şey soyleyemem fakat derece mukemmel. Bence FPS olarak da bu dereceye bakilirsa harika durumdadir.
egge222 dedi: Pardon hocam hemen duzgun cekip atiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam skor olmadigi icin FPS hakkinda bir şey soyleyemem fakat derece mukemmel. Bence FPS olarak da bu dereceye bakilirsa harika durumdadir.