XFX RX 6800 overclock değeri nasıl?

276323

Kilopat
Deneme yanılma ile yaptığım en iyi sonuç bu gibi duruyor. Furmark testinde 17046 gibi bir skor veriyor.

Yaptığım overclock bu şuanda. Güç limiti %0 yani hiç değiştirmedim. Kart maksimim 203 veya 205 Watt'da çalışıyor.

Kart orjinal olarak böyle saçma bir ayarla geliyor bunu nedeni bilen varsa yazabilir mi?

Burdan sağlıklı bir sonuca ulaşamazsın. 3DMark tarzı daha kapsamlı programları dene. Stabilite için OCCT Vram ve 3D testi yap. 5fps için çekirdeklerini yormana gerek yok. Hız aşırtacaksan voltajlarını kontrol edebilmelisin ve sabit bir frekans aralığı bulabilmelisin.

Furmark test koşulları nedir?
Standart 1080p hocam.
Stabilite için ne kadar bir süre gerekiyor.

Bende de 6800 var stok haliyle standart 1080p'de 16k skor alıyor.

Standart 1080p hocam.

Stabilite için ne kadar bir süre gerekiyor.
Stabilite için 1 saatten fazla gerekiyor. 0.9mV 2040Mhz core için ben 30dk test yapmıştım oyunda çöküyordu. 0.9mV 2040Mhz'da bir daha test yaptım 2 saat sonunda çökmüştü.

Ben bu işlerden çok anlamam da siz de 17k almışsınız zaten. Gariplik nedir ki?
Ayarlamasam manuel çok düşük yani kartın neredeyse %40 daha az performans veriyor. Stock hali çok düşük durumda.

Ayarlamasam manuel çok düşük yani kartın neredeyse %40 daha az performans veriyor. Stock hali çok düşük durumda.
Isınmayla paralel bir ayar söz konusu olabilir mi? 17k aldığınız testte kartınızın max sıcaklığı neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…