Çözüldü XFX RX550 mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
RAM
Kingston HyperX Fury 8gb 3200MHz
SSD veya HDD modeli
HDD
Ekran kartı
XFX RX550 2GB
Anakart
GIGABYTE B450M S2H
İşlemci
Ryzen 5 1600
Başlıkta da belirttiğim gibi dün geceden beri mavi ekran alıp duruyorum. Ve bu Windows şifre girme ekranı geldiğinde olmaya başladı. Gece mavi ekran aldığımda PC açılıyordu ama şu an normal başlatmaya çalıştığımda şifre ekranı gelmeden mavi ekran alıyorum. İlk defa konu açtığım için minidumpı yanlış paylaşmış olabilirim. Sorun olursa nasıl yapacağımı da belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Komut istemcisiyle güvenli modda başlatın. Ya da bilgisayar açılıyorsa CMD yönetici olarak çalıştırın.

Sırasıyla şu komutları verin:
sfc /scannow

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Bilgisayar sadece güvenli modda açıldı. Konuyu açtığımdan beri araştırma yapıyorum sağ ol yorumun için deniyorum.

@Dümdüz dediğinizi yaptım ama mavi ekran vermeye devam etti sonra neden sistem geri yükleme yapmıyorum ki dedim ve yaptım şu anlık açıldı. Tekrar sorun olursa belirtirim farklı bir konuda.
Komut istemcisiyle güvenli modda başlatın. Ya da bilgisayar açılıyorsa CMD yönetici olarak çalıştırın.

sfc /scannow

sfc /scannow

Bilgisayar sadece güvenli modda açıldı. Konuyu açtığımdan beri araştırma yapıyorum sağ ol yorumun için deniyorum.

@Dümdüz dediğinizi yaptım ama mavi ekran vermeye devam etti sonra neden sistem geri yükleme yapmıyorum ki dedim ve yaptım şu anlık açıldı. Tekrar sorun olursa belirtirim farklı bir konuda.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…