Öncelikle selamlar yaklaşık 1yıl önce Excalibur bir bilgisayar geçti elime. i5 9400F ve XFX RX570 8 GB donanımlarına sahip. 2 kere garantiden 0 ürün ile değişimi yapılmasına rağmen oyunlarda ekran kartım 89 derecenin altına inmiyor ve %100 fan hızı ile undervolt yapmama rağmen gram etkisi olmadı Battlefield V gibi oyunlarda medium grafiklerde de durum değişmiyor Valorant'ta ise bu durum 85 derece civarlarında. Boştayken ise 62 derece civarlarında (Not: VRAM saat hızı sabit 1750 de).
Gene bir AMD ve ısınma sorunu vakası. Kasa havalandırmanız nasıl hocam? Ekran kartı termal macunları en son ne zaman değiştirildi? Kasa temizliğini yaptınız mı?
Gene bir AMD ve ısınma sorunu vakası. Kasa havalandırmanız nasıl hocam? Ekran kartı termal macunları en son ne zaman değiştirildi? Kasa temizliğini yaptınız mı?
termal macunu yaklaşık 1 ay önce değiştim iki tane önde bir tane arkada fan bulunuyor biostanda fanları son hızına aldım kasa temizliğini yapalı yaklaşık 2 hafta oluyor