kilincahmet
Hectopat
Daha fazla
Parçalar uyumludur sıkıntı yok.
Eğer yanında 2 pinli olanı varsa ikisini birleştirebilirsiniz.Bir tek PSU'da 6 pin PCI Express var ama ekran kartı 8 pin onu nasıl halledeceğim.
Hem VX Plus gibi kötünün iyisi bir model olmasından dolayı hem de, 400W olmasından dolayı pek sağlıklı olmaz gibi.
Bir de biraz bekleyip indirimden 5500XT alabilirsiniz. Hem daha yeni hem de daha güçlü.
Eğer yanında 2 pinli olanı varsa ikisini birleştirebilirsiniz.
psudan kısmamak lazım ben köyde kaldığım için sürekli elektrikler gidebiliyorPSU'yu FSP 500W olarak değiştirdim.
Oldukça kaliteli 8 pinde PCI Express kablosu var.FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply Fiyatı
FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
İyi bir güç kaynağıdır değil mi?
Evet PSU gayet kaliteli bu sefer olmuş.PSU'yu FSP 500W olarak değiştirdim.
Oldukça kaliteli 8 pinde PCI Express kablosu var.FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply Fiyatı
FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
İyi bir güç kaynağıdır değil mi?
psudan kısmamak lazım ben köyde kaldığım için sürekli elektrikler gidebiliyor
PSU'yu FSP 500W olarak değiştirdim.Parçalar uyumludur sıkıntı yok. Yalnız 400W güç kaynağı az olur.
Evet PSU gayet kaliteli bu sefer olmuş..
Şunlardan bütçenize uyanı almanız daha iyi olur. O PSU eski bir seri ve pek önermiyoruz:
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Xigmatek X-Calibre EN40704 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Xigmatek X-Calibre EN40704 500 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
High Power HPE-500BR-A12S Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
High Power HPE-500BR-A12S Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Zalman ZM500-TXII 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zalman ZM500-TXII 500W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
SilverStone Strider Essential SST-ST50F-ES230 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SilverStone Strider Essential SST-ST50F-ES230 500 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com