XFX RX590 ekran kartı önerir misiniz?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,

Bana göre iyi olan bir fiyatta İncehesap üzerinde RX590 ekran kartı buldum.

Sizlere danışmak aklıma geldi, XFX hakkında ne diyebilirsiniz? Benim bildiğim XFX markası köklü bir amerikan markası.

Türkiye piyasasında ismi ASUS ve MSI kadar çok çıkmadı ama onları aratacağını sanmıyorum.

Ekran kartı hakkında da düşüncelerinizi paylaşmanızı isterim (kronik sorunlu mu vs.).

Verdiği FPS değerleri de fiyatına göre bana göre iyi, hele ki bu zamanda.

Linki bırakıyorum, sağlıcakla kalın :)

Ayrıca gördüğünüz uygun fiyatlı bileşenleri benimle paylaşırsanız mutlu olurum :)

B450 anakart.
8x2 RAM (en az 3200MHz)
R5 3600.

Teşekkürler.

Yine Incehesapta dun bu kart 1449 tl idi.

R5 3600 u de 1120 tl den koyuyorlar. Hizli olabilirsen onu da alirsin.

Ram olarak da dün Corsair in RGB Pro 8x2 3200Mhz Ramleri vardi 750 tl ye.

Uzun lafin kisasi incehesap'in cuma indirimlerini takip edersen epey kar edersin.

Geçen hafta arkadasıma bir bilgisayar topladık ve XFX'in RX 5500 xt 8 GB. ekran kartını aldık. Birçok marka ekran kartı görmüs olarak bu ekran kartını çok beğendim. Gerek soğutması, gerek tasarımı gayet güzel. Üstüne ben biraz zorlamak istedim ekran kartını, o.c. yaptım. En fazla 1500 RPM devirde 73 dereceyi gördüm. Tabii ki bu benim dediğim modelde geçerli. RX 590 modelinde nasıldır bilemeyeceğim ancak XFX tercih edilir mi derseniz kesinlikle edilir.

Geçen hafta arkadasıma bir bilgisayar topladık ve XFX'in RX 5500 xt 8 GB. ekran kartını aldık. Birçok marka ekran kartı görmüs olarak bu ekran kartını çok beğendim. Gerek soğutması, gerek tasarımı gayet güzel. Üstüne ben biraz zorlamak istedim ekran kartını, o.c. yaptım. En fazla 1500 RPM devirde 73 dereceyi gördüm. Tabii ki bu benim dediğim modelde geçerli. RX 590 modelinde nasıldır bilemeyeceğim ancak XFX tercih edilir mi derseniz kesinlikle edilir.

Hocam ekran kartı normal durumda (o.c'suz) ne kadar ısındı? Hangi oyunda?

Ayrıca arkadaşınızın kullandığı kasa modelini ögrenebilir miyim?

Cevabıniz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı