XFX RX6600 fanlar sürekli çalışıyor

Yer
Kıbrıs
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400F
MSI BOMBER H610M
PNY 8x2 3200MHZ Ram
Sapphire 9060XT Pure 16GB
MSI Mag A550BN Psu
DeepCool CC560 Kasa
Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD
2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD
AOC 24B2XH Monitör
Meslek
Asker
2.el XFX RX6600 aldım, kartın fanları boştayken bile çalışıyor. 60Cden önce çalışmayacak şekilde nasıl ayarlayabilirim? Bir de fanlardan çok hafif cızırtı geliyor ayrıca satıcı faturası var demesine rağmen fatura yok, iade mi etsem bilemedim.

Her ekran kartında fanlar durmaz. Ben sırf bu yüzden RTX 2060 Super model ekran kartımı satmıştım. Fanların durmadığını bilmiyordum. Muhtemelen sizin ekran kartınızda da fanlar durmuyor. En son gördüğüm Inno3D RTX 3060 modelinde de fanlar minimum %40 da dönüyor. Sizin kartınızda da yok büyük ihtimal.

Fandaki ses de coil whine büyük ihtimal.

Fandaki ses de coil whine büyük ihtimal
Yani neredeyse hiç duyulmuyor ancak satıcı 5 ay garantisi olduğunu söyledi faturası da içinde dedi fatura ortalıkta yok. Sizce de iade etmeli miyim?

Yani neredeyse hiç duyulmuyor ancak satıcı 5 ay garantisi olduğunu söyledi faturası da içinde dedi fatura ortalıkta yok. Sizce de iade etmeli miyim?
Performansı ve sıcaklık değerleri normalse kullanılabilir.

Fanların sürekli çalışması beni rahatsız eden bir durum olduğu için ben de ikinci el aldığım kartı satmıştım. Bu size kalmış bir durum. Ben sürekli fanların açık çalışmasını istemiyordum. Üstelik coil whine da var sizde. Rahatsız etmiyorsa sorun olmaz ama fanlar hakkındaki durum sizi rahatsız ediyorsa iade edin.

Alacağınız başka bir kart için de "alınır mı" şeklinde bir konu açın ekstra. Ne teknolojileri barındırıyor sorup almadan önce öğrenmiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…