XFX RX6600 ne kadar eder?

6600XT değil bu arkadaşlar kutusu faturası garantisi olmayan RX6600 için aşırı uygun falan değil sıfırı 5600 lira zaten ürünün. Yanlış yönlendiriyorsunuz bilip bilmeden.

Gözüme fazla uygun geldi. İyice kontrol ederek almakta fayda var. En az 4.000 TL'ye satarsın.

6600XT değil bu arkadaşlar kutusu faturası garantisi olmayan RX6600 için aşırı uygun falan değil sıfırı 5600 lira zaten ürünün. Yanlış yönlendiriyorsunuz bilip bilmeden.

Bilip bilmeden yönlendiriyoruz öyle mi? :D Sen bir sarı siteye, Letgo'ya gir de satılan fiyatları gör. 2016 yılından beri Letgo'da PC donanım satışı yapıyorum onlarca yorumum değerlendirmem var. Ben bu kartların piyasa değerini bilmeyeceğim öyle mi? :D Bende isterim 5.600 TL sıfırı olan cihazın 2.el fiyatının 3.000 TL olmasını da o işler öyle olmuyor kardeşim. Bizce ederi önemli değil piyasada alıcı bulduğu fiyat önemli.

Bilip bilmeden yönlendiriyoruz öyle mi? :D sen bir sarı siteye, Letgo'ya gir de satılan fiyatları gör. 2016 yılından beri Letgo'da PC donanım satışı yapıyorum onlarca yorumum değerlendirmem var. Ben bu kartların piyasa değerini bilmeyeceğim öyle mi? :D bende isterim 5.600 TL sıfırı olan cihazın 2.el fiyatının 3.000 TL olmasını da o işler öyle olmuyor kardeşim. Bizce ederi önemli değil piyasada alıcı bulduğu fiyat önemli.

Yahu 3090'lar 10bine yaklaştı. 3080'ler 10 altına indi. 6600XT'ler 5000BIN altında kutu fatura garantili satılıyorken, gelip kfg olmayan RX6600 için 4000'e satarsın derseniz ben sizin piyasayı bilmediğinizi iddia ederim. İstediğiniz kadar satışınız olsun. Ben fiyatların gayet farkında olarak yorum yaptım zaten. 2. el kart piyasası inanılmaz düştü ve daha da düşüyor her geçen gün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı