XFX RX7900 GRE merc 70 derece oluyor

lacosteq1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni aldığım kartım 2 aylık oyunda 70 derece görüyorum, Metro Exodus oynuyorum bu civarı oluyor bazen de oyunda sakin yerlerde 65 oluyorda nadiren yani. 73 gibi vesaire dolaşıyor, bilgisayar kasası yan kapağı açık bir şekilde, böyle yani kart da 3 fanlı 60 derece düşmesi gerekmiyor mu? Normal mi? Şimdiden teşekkürler.

AMD XFX Radeon 7900 GRE merc.
Intel i7-11700
ASUS TUF Gaming B560M-Plus (DDR4 5000 MHz (OC)
Kingston Fury 32 GB 3600 MHz (DDR4) RAM.
MSI 750W A750GL PSU.
MSI qprx 2K 240Hz monitörüm.
Gamepower kasa.

Kasanın kapağını açık kullanmayın fanlıysa.

Oyunda açıyorum oyundan çıktım mı kapatıyorum kapağı kapak neden açık kalmasın? Bir de kasa içi ateş ateş o yüzden açıyorum kapağı.

Kasa pek iyi bir model değil anladığım.

Aynen kasa iyi değil fark ettim onu hava akışı iyi degil kasa onu camlı mesh kasa değil.

80 derece sıkıntımı olursa eğer sıcaklık tam anlamam genel olarak 80 olursa kart sıkıntı olur mu? Kart yanarmı yani.
tabiki yanmaz. yanar diye bir şey olması mümkün değil. ekran kartı veya işlemci ne kadar ısınırsa o kadar çok performansı düşer. kendini sınırlamaya başlar. 80 derece de sorun değil aslında ama 80 dereceyi görüyorsa termal macun ve pedleri yeniletmenin zamanı gelmiştir.

Arkadaşlar yeni aldığım kartım 2 aylık oyunda 70 derece görüyorum, Metro Exodus oynuyorum bu civarı oluyor bazen de oyunda sakin yerlerde 65 oluyorda nadiren yani. 73 gibi vesaire dolaşıyor, bilgisayar kasası yan kapağı açık bir şekilde, böyle yani kart da 3 fanlı 60 derece düşmesi gerekmiyor mu? Normal mi? Şimdiden teşekkürler.

AMD XFX Radeon 7900 GRE merc.
Intel i7-11700
ASUS TUF Gaming B560M-Plus (DDR4 5000 MHz (OC)
Kingston Fury 32 GB 3600 MHz (DDR4) RAM.
MSI 750W A750GL PSU.
MSI qprx 2K 240Hz monitörüm.
Gamepower kasa.
Gayet normal problem yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı