emirhanozsari
Hectopat
XFX Speedster 6700 XT mi yoksa ASUS Dual 6650 XT mi? Ekran kartında marka önemli mi?
Ekran kartında marka önemli. Asus dual 2 fanlı olmasına rağmen xfx nin o modelindeki olan 3 fanlı soğutmadan daha iyi. Yinede rx 6700xt al bence ama dağlar kadar fark yok. Testleri izle görürsün.XFX Speedster 6700 XT mi yoksa ASUS Dual 6650 XT mi? Ekran kartında marka önemli mi?
XFX Speedster 6700 XT mi yoksa ASUS Dual 6650 XT mi? Ekran kartında marka önemli mi?
Aslında Sapphire veya XFX gibi kartlar ısınmıyor. Sadece sessiz olma amacıyla düşük fan hızında çalışıp sıcaklığı göz ardı ediyorlar. Mesela Sapphire RX 6600 kartım, ASUS modelinden daha sıcak ama fan RPM hızları daha düşük.
ASUS'un dual modelini kullanıyorum. Ne yaparsam yapayım hangi strese sokarsam sokayım kart 80 derece üzerine çıkmadı. Üstelik maximum gördüğüm RPM %66 oldu.XFX Speedster 6700 XT mi yoksa ASUS Dual 6650 XT mi? Ekran kartında marka önemli mi?
Kesinlikle öyle fanları otomatik yaptığımda 25-27 aralığında dönüyor ve sıcaklık 68-72 derece aralığında oluyor tamamıyla sessiz.
Eksik bilgi vermiş gibi hissedip eklemek istedim. Oyunlarda genel olarak kart fan çalıştırma gereği duymuyor. Kasamda stok fanlara sahip olmama rağmen ekran kartı sıcaklığım henüz 65 derece üzerini görmedi hiçbir oyunda.ASUS'un dual modelini kullanıyorum. Ne yaparsam yapayım hangi strese sokarsam sokayım kart 80 derece üzerine çıkmadı. Üstelik maximum gördüğüm RPM %66 oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.