Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 25 Mayıs 2023 #11 Hocam uyumlu sorun yok fakat sistem 1440P'de bir tık darboğaz yapabilir.
M Meliodaswastaken Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #12 Reavenn dedi: Hocam uyumlu sorun yok fakat sistem 1440P'de bir tık darboğaz yapabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir tık darboğaz çok sorun çıkarmaz diye düşünüyorum o yüzden kararımı bu ekran kartından yana kullanacağım.
Reavenn dedi: Hocam uyumlu sorun yok fakat sistem 1440P'de bir tık darboğaz yapabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir tık darboğaz çok sorun çıkarmaz diye düşünüyorum o yüzden kararımı bu ekran kartından yana kullanacağım.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 25 Mayıs 2023 #13 Meliodaswastaken dedi: Teşekkürler bir tık darboğaz çok sorun çıkarmaz diye düşünüyorum o yüzden kararımı bu ekran kartından yana kullanacağım. Genişletmek için tıkla... İleride bütçe oluşunca 5800x3D gibi bir işlemci alıp uzun süre kafanızı rahat tutabilirsiniz. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Meliodaswastaken dedi: Teşekkürler bir tık darboğaz çok sorun çıkarmaz diye düşünüyorum o yüzden kararımı bu ekran kartından yana kullanacağım. Genişletmek için tıkla... İleride bütçe oluşunca 5800x3D gibi bir işlemci alıp uzun süre kafanızı rahat tutabilirsiniz. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.