S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 24 Mayıs 2022 #11 Zikkeci dedi: Amd kartlarının kotü yabı wattman hatalari iyi yanı ise tek iyi yanı var oda F/P olması başka birseyi yok. Genişletmek için tıkla... 6000 de abartılacak kadar yok wattman. Mining ile uğraşmayacaksanız hiç yok diyebilirim.
Zikkeci dedi: Amd kartlarının kotü yabı wattman hatalari iyi yanı ise tek iyi yanı var oda F/P olması başka birseyi yok. Genişletmek için tıkla... 6000 de abartılacak kadar yok wattman. Mining ile uğraşmayacaksanız hiç yok diyebilirim.
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 24 Mayıs 2022 #12 sens4k dedi: 6000 de abartılacak kadar yok wattman. Mining ile uğraşmayacaksanız hiç yok diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hergün görüyorum oran azalsada halen var daha dün biri konu açmıştı.
sens4k dedi: 6000 de abartılacak kadar yok wattman. Mining ile uğraşmayacaksanız hiç yok diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hergün görüyorum oran azalsada halen var daha dün biri konu açmıştı.
glaitaht Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 528 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 24 Mayıs 2022 #13 500-600 fazlasına QICK aldım kaçırılmaması gereken bir fırsatmış gibi
HamzaAts Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 767 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2022 #14 Shadow Ryzen dedi: Zamanında 12K'ya RX 6600 XT alan ben; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tek değilsiniz hocam Hangi modelini almıştınız?
Shadow Ryzen dedi: Zamanında 12K'ya RX 6600 XT alan ben; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tek değilsiniz hocam Hangi modelini almıştınız?
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 24 Mayıs 2022 #15 HamzaAts dedi: Tek değilsiniz hocam Hangi modelini almıştınız? Genişletmek için tıkla... Asus Dual.
S Son GökTürk Kilopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #16 Fiyatlar her an geri yukselebilir
sercan eniç Femtopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #17 Moon7Shine dedi: Bugün XFX 6650 XT merc geldi. Soğutması, tasarımı, sessizliği, malzeme kalitesi, stabilitesi falan çok başarılı ama acayip coil whine var. Yeni nesil AMD ve NVIDIA kartlarda gölge gibi peşime takıldı bu sorun. Genişletmek için tıkla... Aga 6750 aldım vallahi hiç sorun yaşamıyorum. Güzel bu arada. Bir sorum olacak bu kartların üzerindeki LED'leri ayarlayabiliyor muyuz?
Moon7Shine dedi: Bugün XFX 6650 XT merc geldi. Soğutması, tasarımı, sessizliği, malzeme kalitesi, stabilitesi falan çok başarılı ama acayip coil whine var. Yeni nesil AMD ve NVIDIA kartlarda gölge gibi peşime takıldı bu sorun. Genişletmek için tıkla... Aga 6750 aldım vallahi hiç sorun yaşamıyorum. Güzel bu arada. Bir sorum olacak bu kartların üzerindeki LED'leri ayarlayabiliyor muyuz?
Gugar61 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 20 Temmuz 2022 #18 Zikkeci dedi: Hergün görüyorum oran azalsada halen var daha dün biri konu açmıştı. Genişletmek için tıkla... 6600 kullanıyorum hangi wattman?
Zikkeci dedi: Hergün görüyorum oran azalsada halen var daha dün biri konu açmıştı. Genişletmek için tıkla... 6600 kullanıyorum hangi wattman?