Merhabalar. 14400 liraya XFX speedster swft 309 RX 6700XT Core ekran kartını satın aldım ve hasar olup olmadığını kontrol etmek için paketi açıp inceledim. Henüz sistemi toplamadım fakat gördüğüm kadarıyla kartta bir sorun yok. En azından fiziksel bir sorun görünmüyor. Asıl konumuza gelirsek XFX markasının 6700XT için 3 modeli varmış ve ben swft modelini qick modelinden daha iyi sanarak aldım. Kart elime ulaştıktan sonra fark ettim ki qick modeli daha performanslı imiş. Hemen hemen aynı fiyata qick modelini başka satıcıdan satın alma şansım var veya aynı satıcıya (tabii kabul ederse) 500 TL gibi bir fark ödeyerek qick modeli ile değişim yapma durumu var. İnternette bulduğum kadarıyla asıl farkları 100 MHz çalışma hızı ve qick modelinin daha iyi soğutma bloğuna sahip olması. Sizce bu durumda iade/değişim ile uğraşmaya değer mi? Yoksa aldığım kartı kullanmalı mıyım? Uzun dönem kullanacağım ve belki de ileride overclock yapacağım için qick mantıklı geliyor. İade hakkımı bu durumda kullanabiliyor muyum? Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.