xrking Kilopat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 449 Çözümler 1 4 Ocak 2023 #11 @messinicocugu video ekledim hocam ince bir ses geliyor oyunu açtım şimdi. Sanki bir şeyi çözmeye çalışıyor gibi. Masaüstüne dönünce ses kesiliyor. Video çektim ama nasıl atacağım
@messinicocugu video ekledim hocam ince bir ses geliyor oyunu açtım şimdi. Sanki bir şeyi çözmeye çalışıyor gibi. Masaüstüne dönünce ses kesiliyor. Video çektim ama nasıl atacağım
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 4 Ocak 2023 #12 xrking dedi: @messinicocugu video ekledim hocam ince bir ses geliyor oyunu açtım şimdi. Sanki bir şeyi çözmeye çalışıyor gibi. Masaüstüne dönünce ses kesiliyor. Video çektim ama nasıl atacağım Genişletmek için tıkla... YouTube'a falan yükleyip link olarak burada atabilirsiniz.
xrking dedi: @messinicocugu video ekledim hocam ince bir ses geliyor oyunu açtım şimdi. Sanki bir şeyi çözmeye çalışıyor gibi. Masaüstüne dönünce ses kesiliyor. Video çektim ama nasıl atacağım Genişletmek için tıkla... YouTube'a falan yükleyip link olarak burada atabilirsiniz.