XFX SWFT 210 RX6600 nasıldır?

behzat_c

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu kartı 2. el olarak 3000 TL'ye 1 yıl garantili alacağım. Bu kartın soğutması, performansı vs. nasıldır? Kötü bir yanı var mı?

Merhabalar tekrardan. Kartı aldım oyunda ekran kartından cızırtı geliyor, ısınmadığından fanlar 0 RPM de. Ayrıca önceki ekran kartım RX580 di rx 6600 de daha çok fps düştü. İşlemcim R5 1600af, darboğazdan dolayı olabilir mi bilmiyorum ama yinede fps artması gerekmezmiydi?

Merhabalar tekrardan. Kartı aldım oyunda ekran kartından cızırtı geliyor, ısınmadığından fanlar 0 RPM de. Ayrıca önceki ekran kartım RX580 di rx 6600 de daha çok fps düştü. İşlemcim R5 1600af, darboğazdan dolayı olabilir mi bilmiyorum ama yinede fps artması gerekmezmiydi?

CW olabilir, zararı yok.

Performans konusunda 3DMark indirip TimeSpy testi yapın, sonucu atarsınız.

Bu FPS Valorant'ta düştü az önce Control oyununu açtım fps 100-160 arasındaydı. Yinede 3DMark'ı indirip sonuçları atacağım fakat Valorant FPS sorununu nasıl çözeriz?

Oyunun ayarlarını olabildiğince yüksek tutmak harici bir şey yapamazsınız. 1600AF darboğaz yapıyor. Çünkü Valorant işlemci ağırlıklı bir oyun. Nereden biliyorum? Benim de aynı donanımım vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı